Minden szemét amit a boltokban árulnak?
Az alapanyagok kivételével (liszt, száraz gabona, száraz tészta, száraz hüvelyesek, friss zöldségek, gyümölcsök stb.) úgy érzem a kicsit is feldolgozottak mind egészségtelenek.
Nem látok egy értelmes kenyeret, desszertet, semmit. Minden tele van adalékkal, rostszegény, zsírban dúskáló. Olyan jó lenne csak leemelni a polcról pár dolgot, de muszáj otthon elkészíteni mindent, mert nincs jó alternatíva... Vagy jó azért a bolti is?
Normális ezeket az ételeket enni?
Nem tudom hol laksz de rengeteg jo pekseg van.
Pl csak az auchanban kaphato pizzas csigat veszem mert finom es nem felfujt pufi a tesztaja.
Amit tudok magam keszitek, etelt sosem rendelunk. Havi 1x pizzat esetleg mekizunk de az is kb ,3-4 havonta.
Hamburgert, gyrost amit a csalad megkivan megcsinalom.
Chips es tarsaikat ritkan veszunk. Egyedul az udito fogyasztast nem tudom korlatozni
Akkor velem van a baj?
Az a pizzás csiga tuti nem éri el azt a rost és ásványianyag tartalmat amit én szeretnék :(
Nincs bennük hozzáadott zsír, cukor, van bennük elég rost, ez a lényeg.
Azt a pizzás csigát én is biztos szívesen enném, de sose vinnék be elég mikrotápanyagot akkor... Vagy ez tényleg ennyire nem számít?
Miket? Az olajokat, hideogénezett olajokat???? A hozzáadott értelmetlen cukrot? A színezéket, felesleges tartósítót, ami ott figyel a combom hatulján?
Bár senki nem válaszolt igazán, rájöttem magamtól, hogy igen, számít minden szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!