Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek is osszehasonlitha...

Szerintetek is osszehasonlithatatlan a zacskos rizs a rendessel?

Figyelt kérdés
Nem is az ize, hanem inkabb az allaga miatt. Szerintem "gumis". Nem ertem aki komolyan zacskosat foz, pedig a rendes bazmatit vagy jazmin rizst is pikpak el lehet kesziteni. Es ezerszer jobb lesz

#rizs #zacskosrizs #bazmati
2019. aug. 5. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanam, hogz eg es fold, de hatarozottan erezheto a kulonbseg.

En sem ertem a logikajat, miert is konnyebb azt elkesziteni, mint a rendes rizst, de hat embere valogatja:) olyat is ismerek aki hatarozottan jobban szereti a zacskos izet.

2019. aug. 5. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

próbáltál már többféle zacskósat? én is találkoztam már "gumissal"de nemtom melyik márka volt. szerintem akkor lesz leginkább ilyen amikor pont betartva a ráírt időt főzik, én 1-2 percet mindig ráhagyok és akkor sokkal jobb.


egyébként a legtöbb "A" rizsnél el lehetne ugyanezt játszani akármilyen kiszerelésben is van, csak bele van már ivódva sok magyar emberbe hogy eddig a B-set vette mert az az olcsó, aztán azt meg nem lehet csak simán megfőzni mert kívül mállik, belül kemény marad

2019. aug. 5. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Speciel én jobban szeretem a zacskósat, én a rendes rizst érzem ragacsosnak és gusztustalannak.

Ízlések és pofonok, szerintem ezen kàr lenézni a masikat. :)

2019. aug. 5. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én jobban szeretem a zacskósat, gondolom azért, mert azt szoktam meg, anyám nem főzött másfélét. A simát ragacsosnak érzem, de még kísérletezem vele.

De másféle gabonából(bulgur, kuszkusz, köles) csak zacskótlan csinálok, környezetvédelmi okok miatt.

2019. aug. 5. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:

Hat nekem a sima rizs csak akkor lesz ragacsos ha nem mosom meg rendesen elotte, es tul sok vizet hasznalok a fozeskor.


Viszont a zacskosz egytol egyig gumis.

2019. aug. 5. 13:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sokkal jobb a rendes.

Egy időben próbálgattam a zacskósakat, de nem ízlett igazán. Meg nehezebb is utólag ízesíteni, mint a rendesnél, ami együtt fő az ízesítőkkel.

Inkább csinálok rendes rizst, és nem is sokkal több idő, munka.

2019. aug. 5. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én rizsem nem szokott ragacsos lenni. Azt én sem szeretem. De nálam az rossznak, elrontottnak számít, ha ragacsos lesz.

Nekem a zacskós túl kemény. Hiába főtt meg, hiába nem nyers már, akkor is kemény.

2019. aug. 5. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem szeretem, mert van egy műanyag mellékíze. Csak akkor csinálok azt köretként, ha sietek. A normál rizst nemcsak főzöm, hanem előtte megpirítom kevés olajon, úgy öntöm fel vízzel. Mi ezt szeretjük leginkább. Kicsit macerásabb, pirítgatni, vízarányt eltalálni, figyelni, hogy le ne égjen véletlenül, de megéri.
2019. aug. 5. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, en is megpiritom leotte es utana felontom vizzel, nekem ha jol megmosom akkor az 1:1,80 arany valik be.


A mutlkor kiszamoltam, 18 perc alatt lett kesz a rizs csomagolastol a tanyerig. Ebbol 4 percet alltam a gaz mellett.


Szerintem a tobbi mar csak lustasag.

2019. aug. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!