Félig átsült, véres belsejű csirkecomb elfogyasztásától lehet valamilyen betegséget kapni?
" Félig átsült, véres belsejű csirkecomb elfogyasztása "
Ha így etted meg akkor meg is érdemled ha lesz valami bajod. Ne érts félre én nem kívánok rosszat senkinek de hogy lehet megenni egy félig átsült véres belsejű csirkecombot ? Ha steak-ről lenne szó azt mondanám oké de még az is undorító lenne nem hogy a félig átsült véres belsejű csirke... A kutyámnak nem adnám oda ezt nem hogy én egyem meg...
"Ha több petcen át 100fok fölött sütöd, amitől esetleg elpusztulna, akkor meg rákkeltővé válik."
1.) A sütés mindig 100 fok fölött történik.
2.) Tehát szerinted minden sült hús rákkeltő?
"már még a W.H.O is elismerte. Az ember fizikailag amúgy sincs hús evésre van tervezve."
Már még? Sincs van? Töröd a magyart?
Egyébként meg a fogazatunkból is látszik, hogy mindenevésre vagyunk tervezve, miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!