Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől annyira sárga a csirkeco...

Mitől annyira sárga a csirkecomb amit a baromfi boltban árulnak? Korábban neveltem csirkéket, rendes takarmányon (búza, kukorica), kint voltak a szabadba, de ennyire nem volt sárgás rajt a zsír. Egyébként finom az íze, de gyanús.

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 16:41
 1/1 anonim ***** válasza:
A tápba kurkumát kevernek, ami besárgítja őket. Bajod nem lesz tőle, ez egy egészséges átverés.
2016. jún. 10. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!