Kolbász héja ha nehezen jön le langyos víz alá kell tartani? Úgy nem ázik el?
Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy langyos víz alá kell egy kis ideig,majd leszedni a bőrét és úgy betenni a hűtőbe.Egész szálról lelehet szedni? Illetve ha sertésbélbe van az nem emészthető?2018. dec. 6. 20:10
1/5 anonim válasza:
A nem emészthető bél könnyen lejön.
Ami nehezen jön le, az emészthető bél.
Innentől kezdve elég fölösleges vesződni vele.
2/5 anonim válasza:
Én műbélbe töltöttet soha nem veszek. A bélbe töltöttet meg megeszem a "héjával" együtt. Soha eszembe sem jutott, hogy lehúzzam a bőrét.
3/5 anonim válasza:
A sertésbél emészthető, gusztus kérdése, hogy megeszed-e vagy sem.
Mindegy, hogy hideg vagy langyos vízzel öblíted le a kolbászt, a lényeg, hogy hagyd néhány percig állni mielőtt elkezded lehúzni a belet, hogy megpuhuljon.
Ha az egész szál kolbászról lehúzod , még jobban kiszárad, ezért csak akkora darabról szedd le a „bőrét" amit rögtön elfogyasztasz.
4/5 anonim válasza:
Ami nehezen jön le, azt nem kell leszedni.
5/5 anonim válasza:
Én sem szedem le. De a legkíméletesebb ha belecsavarod egy papírtörölközőbe és bevizezed. Hagyd így állni 10 percet, töröld szárazra és lejön a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!