Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Kolbász héja ha nehezen jön...

Kolbász héja ha nehezen jön le langyos víz alá kell tartani? Úgy nem ázik el?

Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy langyos víz alá kell egy kis ideig,majd leszedni a bőrét és úgy betenni a hűtőbe.Egész szálról lelehet szedni? Illetve ha sertésbélbe van az nem emészthető?
2018. dec. 6. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

A nem emészthető bél könnyen lejön.

Ami nehezen jön le, az emészthető bél.

Innentől kezdve elég fölösleges vesződni vele.

2018. dec. 6. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én műbélbe töltöttet soha nem veszek. A bélbe töltöttet meg megeszem a "héjával" együtt. Soha eszembe sem jutott, hogy lehúzzam a bőrét.
2018. dec. 6. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A sertésbél emészthető, gusztus kérdése, hogy megeszed-e vagy sem.

Mindegy, hogy hideg vagy langyos vízzel öblíted le a kolbászt, a lényeg, hogy hagyd néhány percig állni mielőtt elkezded lehúzni a belet, hogy megpuhuljon.

Ha az egész szál kolbászról lehúzod , még jobban kiszárad, ezért csak akkora darabról szedd le a „bőrét" amit rögtön elfogyasztasz.

2018. dec. 6. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Ami nehezen jön le, azt nem kell leszedni.
2018. dec. 6. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szedem le. De a legkíméletesebb ha belecsavarod egy papírtörölközőbe és bevizezed. Hagyd így állni 10 percet, töröld szárazra és lejön a bőre.
2018. dec. 6. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!