Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ti szoktatok a boltban csomago...

Ti szoktatok a boltban csomagolatlan zsemlét, kiflit, kenyeret venni?

Figyelt kérdés

Ma is láttam egy boltban, hogy egy nő szépen végignyomkodta a zsemléket a kezével, és tette vissza azokat, amik nem tetszettek. Szóltam neki, hogy ott a csipesz, használja, vagy zacskón át is lehet, de erre letagadta, és azt mondta, hogy ő csak azt vette el, amit megfogott.

Én ezért nem szoktam semmi csomagolatlan pékárut venni. Ti szoktatok?

2018. jan. 28. 18:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Amelyik ember megfogja, az igénytelen. Akkor is ha a családjának veszi és nem dobja vissza a többi közé.
2018. febr. 6. 21:09
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
amúgy én pl a barcelonai lidlben találkoztam olyannal, hogy mindegyik pékáru egy zárt üveges dobozkában van, amin csak egy akkora rés van, ahol elfér egy ilyen lapátka, amivel oldalra tudod söpörni, amelyik péksütit kiválasztottad, és akkor ahhoz tudsz csak hozzáérni
2018. febr. 8. 23:18
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezt a képet találtam róla, nem tudom mennyire látszódik

2018. febr. 8. 23:20
 34/36 A kérdező kommentje:
#32: és mi van, ha nem egy szélső, hanem egy középső tetszik neki, és többet söpör oldalra? Akkor mindegyikhez hozzáfér, nem?
2018. febr. 9. 06:42
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
32-es, az angliai Lidl is ilyen. És csak a csipesszel nyúlkálunk a péksütik közé, oké, láttam már olyat, aki kézzel fogta meg, de az román(iai) cigány volt.
2018. febr. 15. 09:31
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
a középen lévőt is simán ki lehet halászni, és igen, ha elég suttyó vagy kisöpörheted az összeset, és jól összefogdoshatod, de szerintem az emberek 99%-a nem csinál ilyet, mert semmi értelme
2018. febr. 15. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!