Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ti szoktatok a boltban csomago...

Ti szoktatok a boltban csomagolatlan zsemlét, kiflit, kenyeret venni?

Figyelt kérdés

Ma is láttam egy boltban, hogy egy nő szépen végignyomkodta a zsemléket a kezével, és tette vissza azokat, amik nem tetszettek. Szóltam neki, hogy ott a csipesz, használja, vagy zacskón át is lehet, de erre letagadta, és azt mondta, hogy ő csak azt vette el, amit megfogott.

Én ezért nem szoktam semmi csomagolatlan pékárut venni. Ti szoktatok?

2018. jan. 28. 18:20
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Fú, ezt én is nagyon utálom. Még egy kisboltban is fogok egy papírt, vagy zacskót, azzal fogom meg a frissen kirakott pékárut, ha nincs csipesz.

Láttam már összefogdosni és is embereket, de ha nem pékségben veszem a kenyeret, zsömlét, kiflit, akkor van erre egy jó módszerem. Általában felülről töltik fel a zsemlét, kiflit a tartóba. Benyúlok és lehetőleg leghátulról bányászom elő, azt max. a pékek fogdossák, nem tényleg mindenféle jött-ment útszéli bunkó. Mert aki ilyet csinál, azt másnak nem lehet nevezni.

2018. jan. 29. 13:36
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és még annyit, sokszor az eladók abszolút nem foglalkoznak vele, hogy össze-vissza markolásszák a kirakott pékárut. Biztos az gondolja, nem ő eszi meg.

Nem ártana erre valami megoldást találni, mert nem mindenkinek esik útban hazafelé pékség, muszáj bemenni egy élelmiszerboltba.

Kicsit off, de akkor én is szóltam: Este kb. fél 6-ig dolgoztam, a bolt (nem írom, melyik, de inkább mégis: kisTesco), szóval hazafelé odaálltam a felvágottas pulthoz. Látom, hogy az eladó már épp takarítja a szeletelőgépet, mossa a pultot, valamilyen dzsuvás rongy a kezében. Kértem 20 deka akármit. Erre a felmosóvödörbe visszadobja a rongyot és azzal a kézzel (nem mosta meg) akart nekem felvágottat adni. Na mondtam neki, köszi szépen, így nem kérem. Szó szerint hányingerem lett. Vannak még mindig furcsa dolgok. És mindez Győrben, nem egy kis faluban.

2018. jan. 29. 13:45
 13/36 anonim ***** válasza:
Utolsó, erről az jutott eszembe, amikor egyszer jobb híján a Cba-ban akartam húst venni.Épp haladtam a húspult felé, közben láttam, hogy a hentes valami retkes ronggyal törölgeti a pultot jobbra-balra. Közben észrevett valamelyik húson valamit (nem láttam, hogy mit, de nem is lényeges), erre elkezdte a fent említett ronggyal törölgeti a csirkemellet. Aztán persze ahogy felnézett, észrevette a megrökönyödött képemet, és valamit motyogva az orra alatt, besomfordált a hátsó részbe. Undorító jelenet volt. Azóta csak akkor járok cba-ba, ha tényleg semmi más opció nincs a környéken.
2018. jan. 29. 14:47
 14/36 Noblesse Oblige ***** válasza:
Nagyon ritkán, ha nincs más opció.
2018. jan. 29. 15:20
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Szoktunk és szarok bele.

Ha azon problémáznék ki-mit-hogy fog meg, akkor nem ennék semmit.

2018. jan. 29. 15:47
 16/36 anonim ***** válasza:
13! A te sztorid még gusztustalanabb. Agyam eldobom. Mindig mondják, jobb, ha nem látjuk mit eszünk-veszünk. Főleg hentesárut, pékárut.
2018. jan. 29. 15:48
 17/36 anonim ***** válasza:
42%
Micsoda finnyás hülyegyerekek vagytok, hihetetlen...
2018. jan. 29. 15:53
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Miért, az a természetes, ha egy dolgozó mosogatóronggyal törli a hűtőpultba kitett csirkemellet? Akkor edd meg te!
2018. jan. 29. 15:57
 19/36 anonim ***** válasza:
53%
Off: Elég gusztustalan sztori lesz:)Édesapám fiatal korában pékségben volt kisegítő. Ő mesélte, hogy az egyik pék konkrétan a nyers tésztával törölte le a homlokáról az izzadságot, majd visszagyúrta a többi közé...szóval lehet, nem a megfogdosás a legrosszabb, ami a pékárukkal történhet.
2018. jan. 29. 20:16
 20/36 anonim ***** válasza:

16! Csodás! :) A volt párom pék volt maszeknál évekig. Ő mondta, hogy a raktárban egértől elkezdve minden fellelhető volt. A sajt az nem sajt, még ők vittek magukkal normál sajtot, ha enni akartak.

Mint írtam már, volna mit javítani.

De írok mást is: állami cégnél egy fickó beleköpött egy húsládába tele csontozott sertéskarajjal, mert épp "olyanja" volt. Pont lebukott, másnap már nem kellett mennie dolgozni.

Eltértünk kicsit a fő kérdéstől, de ez is megérne egy misét. És ez nem most történt, hanem évekkel ezelőtt. Ki tudja, milyen élelmiszerrel mit csinálnak, akik ezzel dolgoznak? Erre is érvényes, amit ne látunk, az nem fáj. Nem mindenki tud házit előteremteni.

2018. jan. 29. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!