Kenyeret szeretnék sütni. Hol lehetne beszerezni úgynevezett állományjavító adalékot, ami növeli a sikértartalmat?
Figyelt kérdés
#Jó igazi házikenyér #sütés !
2016. márc. 4. 10:40
1/9 anonim válasza:
Ne komplikáld túl :), a sikértartalmat sikér hozzáadásával lehet növelni.
De erre általában nincs szükség.
2/9 Koplárovics Béci válasza:
Gyógyszertárban aszkorbinsav. Pár dkg évekig elég, egy késhegynyi kell. Párszáz Ft egy ilyen adag. Igen, ezt más néven C-vitaminként is ismerheted.
3/9 anonim válasza:
Minek kéne a kenyérbe c vitamin?
4/9 anonim válasza:
3: ebben az esetben a sütőporhoz hasonló a hatása, térfogatnövelő, sütés közben lebomlik.
5/9 anonim válasza:
#2, #4! Attol az még nem sikér!!!!!
6/9 anonim válasza:
A sikér nem az állományt javítja, azaz attól nem lesz keltebb, lazább szerkezetű a tészta, az csak a nyúlósságát adja, például a réteseket ajánlatos magas sikértartalmú lisztből készíteni. Kenyér sütéséhéhez megfelelő a normál liszt.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket !
2016. márc. 5. 09:48
9/9 Makinyul válasza:
Az otthon sütött kenyérnek az a lényege, hogy nincs benne a sok olcsó műanyag szar !!! Fiuatalok tényleg ennyire zoknik vagytok ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!