Ti szoktatok a boltban csomagolatlan zsemlét, kiflit, kenyeret venni?
Ma is láttam egy boltban, hogy egy nő szépen végignyomkodta a zsemléket a kezével, és tette vissza azokat, amik nem tetszettek. Szóltam neki, hogy ott a csipesz, használja, vagy zacskón át is lehet, de erre letagadta, és azt mondta, hogy ő csak azt vette el, amit megfogott.
Én ezért nem szoktam semmi csomagolatlan pékárut venni. Ti szoktatok?
Zsömlét stb péksütit megveszem csomagolatlanul. Szerencsére nem szoktam látni hogy tapogatnák.
Amit magamnak veszek azt sem fogom meg a koszos kezemmel mert undorító. Általában mire eljutok boltba, már a fél várost végig jártam...
Kenyeret viszont kizárólag csomagoltat veszek áruházban, mert a csomag nélkülit rendszeresen megtapogatják.
Pékségben, eladótól viszont megvenném csomag nélkül is persze.
"vagy zacskón át is lehet"
Kedves kérdező.
Nézzük a te szemszögedből, hogy koszos a keze.
A koszos kezével megfogja a zacskó külsejét, hogy leszakítsa.
Ezzel összekoszolja a zacskó külsejét.
Majd a zacskó belsejébe bedugja a kezét, és a koszos külsejű zacskóval elkezdi tapogatni a zsemléket.
Nem is értem, hogy ennek a verziónak miért örülnél jobban???
Utolsó, nem kell hozzá géniusznak lenni, hogy az ember helyesen használjon egy zacskót a pékáru megfogdosásához:
Leszakítja az ember, egy mozdulattal kifordítja (így a kezei belül lesznek, a zacskó külsejével érintkezve), így megfogdossa a pékárut, a neki tetszőt ki is veszi, majd szintén egy mozdulattal visszafordítja, beköti a száját. Tádá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!