Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol szoktatok húst venni?

Hol szoktatok húst venni?

Figyelt kérdés
Legutóbb a Tescoban vásároltam karajt, elkezdtem olajban kisütni, de csak párolódott, mert agyon van nyomva vízzel, hogy minél nagyobb súlya legyen. Megfogadtam, hogy többet nem veszek ott, mert nem ér annyit. Budapesten belül hol vásároltok jó minőségű húst? Ha van kedvenc hentesetek viszonylag jó áron, akkor szívesen fogadom a címeket is.
2017. okt. 2. 10:16
1 2
 1/11 anonim válasza:
88%
A hegyvidék központban van egy nagyon jó hentes/húsárús. Nagyon jó husa van
2017. okt. 2. 10:18
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Go Vegan!!! A válasz 0 %-ban hasznos
2017. okt. 2. 10:23
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagyok pesti, de tudom, hogy a nagycsarnokban, és nagyobb piacokon van rengeteg maszek hentesbolt, ahol érdemes vásárolni.

Nekem itthon is (megyeszékhely ) meg van a kedvenc piaci hentesem,frisshúst, zsírt, füstölárut is csak tőle veszek.

A Tescóról már egy éve teljesen leszoktunk, annyira sok volt az átverés, és nemcsak hús ügyben, hogy egyszerűen meguntunk állandóan a vevőszolg-nál reklamálni. A hentesemék hetente 40 kocát vágnak péntekeknént, szombaton árulják a friss húst (többnyire rendelésre) a frissen töltött sütnivaló kolbászt, belsőséget, friss töpörtyűt stb. A hét többi napján a füstölt áruval dolgoznak folyamatosan (sonka,csülök kolbász, háziszalámi,disznósajt stb. )

Na valami hasonló jó hentest kellene neked is kifogni Budapesten. Biztos, hogy előbb-utóbb rátalálszt te is :)

2017. okt. 2. 10:56
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Vásárcsarnok.
2017. okt. 2. 10:58
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Én vidéken lakom, húst a férjem szokott venni vagy az egyik hentesnél, vagy a piacon. Esetleg még a Lidl jöhet szóba. A Tescoban SOHA nem veszünk húst, egyszerűen undorító, egyszer a húspult felé toltam a kosarat és már kb. 10 méterről konkrétan dögszaga volt a húsoknak, majdnem odahánytam.
2017. okt. 2. 10:59
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó: a Lidl és az Aldi ellen itt Németoban már indult petíció, tiltakozás, annyira undorító körülmények vannak a beszállítóiknál az állattartásban.
2017. okt. 2. 11:45
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! :)

Igen, a tescoban egyébként én is sűrűn látok összeaszalódott húsokat, a csirkéjük kifejezetten undorító számomra. Ez az előre csomagolt húsoknál volt, kifejezetten szép és semmi szaga nem volt. Meg is lepődtem mikor nem tudtam kisütni. Én pont a vásárcsarnokban néztem egyszer, hogy némelyik hús mintha már ezer éve ott állna. Ez már régen volt, ha javasoljátok, akkor megpróbálkozok vele.

2017. okt. 2. 12:22
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Az Örs vezér terétől nem messze, a Cédrus piacon lévő hentesnél szoktam húst venni. Jó minőség, jó áron.
2017. okt. 2. 12:27
 9/11 anonim ***** válasza:
11%
Nem pesti vagyok, csak városi. Ehető húst, csak tanyákon találtam eddig. Egy sertés, amit 4 hónap alatt felpumpálnak 110-120 kilóra, minden kép mű hús. Árház láncokban, csak ilyen van.
2017. okt. 2. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:
20%

Lidl-Aldi felejtős, mert silány alapanyag... :(

Moszkván van egy hentes :)

2017. okt. 2. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!