Hol szoktatok húst venni?
Nem vagyok pesti, de tudom, hogy a nagycsarnokban, és nagyobb piacokon van rengeteg maszek hentesbolt, ahol érdemes vásárolni.
Nekem itthon is (megyeszékhely ) meg van a kedvenc piaci hentesem,frisshúst, zsírt, füstölárut is csak tőle veszek.
A Tescóról már egy éve teljesen leszoktunk, annyira sok volt az átverés, és nemcsak hús ügyben, hogy egyszerűen meguntunk állandóan a vevőszolg-nál reklamálni. A hentesemék hetente 40 kocát vágnak péntekeknént, szombaton árulják a friss húst (többnyire rendelésre) a frissen töltött sütnivaló kolbászt, belsőséget, friss töpörtyűt stb. A hét többi napján a füstölt áruval dolgoznak folyamatosan (sonka,csülök kolbász, háziszalámi,disznósajt stb. )
Na valami hasonló jó hentest kellene neked is kifogni Budapesten. Biztos, hogy előbb-utóbb rátalálszt te is :)
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! :)
Igen, a tescoban egyébként én is sűrűn látok összeaszalódott húsokat, a csirkéjük kifejezetten undorító számomra. Ez az előre csomagolt húsoknál volt, kifejezetten szép és semmi szaga nem volt. Meg is lepődtem mikor nem tudtam kisütni. Én pont a vásárcsarnokban néztem egyszer, hogy némelyik hús mintha már ezer éve ott állna. Ez már régen volt, ha javasoljátok, akkor megpróbálkozok vele.
Lidl-Aldi felejtős, mert silány alapanyag... :(
Moszkván van egy hentes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!