Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mennyire kínos ha a kiválaszto...

Mennyire kínos ha a kiválasztott húst, mégsem viszem el, csak azért, mert én szerintem a legrosszabbul kinézőt adta (és azt sem engedte, hogy válasszak)?

Figyelt kérdés

Legalábbis néhány perce történt meg ez az eset, elég kínosan érzem magam, de rengeteg bolt van a közelben, és időt akartam nyerni azzal, hogy mindent itt veszek, és komolyan a legcsúnyább tarját akarta rámsózni, mondtam neki, hogy nem választhatok akkor tarsta meg.. és még ilyen fejeket vágtak a körülöttem lévő vásárolók is.. (kb. hogy milyen jogon szólalok fel, csakúgy mint az eladók..)

komolyan nem értem, hogy miért ne lehetne választani, ha ott volt legalább 30 db tarja.

2017. ápr. 21. 14:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott nyugodtan, ha valaki rakerdez mond el miért hagyod ott.
2017. ápr. 21. 14:47
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen igazad van. Még a Tescoban sem cirkuszoltak ha rámutattam melyik húsból szeretnék.
2017. ápr. 21. 14:48
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Jogos a felháborodásod.

Anyukám még az előrecsomagolt árukat is fél órán keresztül válogatja, pedig nekem mindegyik ugyanaz:D

Még sosem találkoztam olyannal, hogy ne engedjenek választani, szóval ez szemétség az eladótól...

A többi vásárló reakcióját meg nem értem, biztos nem szoktak hozzá ehhez és nekik mindegy mit esznek.

2017. ápr. 21. 14:50
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
A pénzedért válogathatsz. Nálunk még a pékségben is kívánságműsor van. Sötét vagy világosabb kenyér stb.
2017. ápr. 21. 14:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kínos.

Te döntöd el, hogy pontosan mit veszel meg a saját pénzedért és nem más.

2017. ápr. 21. 14:53
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Így igaz, hogy választhatunk. Azért mindenkivel megesett már, hogy az előtte álló vevő az X diket rakatja vissza, mert nem tetszik neki az árú. Ilyenkor azért mi is morgunk magunkban.
2017. ápr. 21. 15:11
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Akkor bezzeg minden bolti dolgozó fel van háborodva, mikor a vásásárló elkéri a húst, a szalámit, aztán megondolja magát, mégsem veszi meg, vissza vinni nem akarja, mert ég a pofája és inkább elrejti itt ott az áruhátz területén. Hányx találkoztam már olyannal hogy a mirelitbe, a cukorborsó alá, nagy zacskó nyers húsok voltak bedúgva, vagy szalámi a hasábburgonya közé.

A pénzedért azt kérsz és úgy válogatsz ahogyan neked jól esik. Nem vagy elégedett, akkor mész máshova. Nehogy már más mondja meg, hogy nekem mi a jó, mivel kell elégedettenek lennem.

2017. ápr. 21. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Valóban, de sokszor tapasztaltam ,hogy ha egy öreg nyugdíjas válogat, akkor a várakozók vén k-nak nevezik. Pedig csak a kis nyugdíjából akar megélni.
2017. ápr. 21. 15:52
 9/13 A kérdező kommentje:

jól esik, hogy támogattok, köszönöm!

Igazából az a pillanat amikor több vásárló is fejet vágott rám, hogy 'nem törődök bele a sorsomba' és ellenkezek a ,,csúnya'' hús ellen, amiatt éreztem rosszul magam.. miért kell ennyire nem tudom ... utálni a másikat

mármint elhiszem hogy el kell adni a termékeket, akár hús, akár más (gyrosból pl szeretik kisprólni a húst, vagy a mártást amiből kevesebb van, pékségben a bejgli sarkát adnák..)

mindenkinek joga van még a vásárlás közben is visszautasítani, hogy mit vesz vagy sem!! örülök, hogy egyetértünk

2017. ápr. 21. 16:48
 10/13 anonim ***** válasza:
19%

Ilyen nincs, hogy nem válogathatsz.

Kamu a sztroi (szokás szerint).

2017. ápr. 21. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!