Bio húst hol vásárolhatok Budapesten?
A keleti környékén élek, sajnos itt sehol nem találok ellenőrzött bio húst forgalmazó üzletet, vagy árust a piacon.
Kerékpárral járok, így a legtöbb, általam ismert hely a távolságok miatt kiesik, a 2000Ft-os szállítási költséget pedig már nem bírom megfizetni.
Bármilyen tippet szívesen veszek, köszönöm4
Amúgy a keletinél hol van piac?
A teleki térire gondolsz? Vagy a józsefvárosira?
Köszönöm a válaszokat.
Utánanéztem ennek a kóser boltnak, de úgy látom, hogy nem ökológiai gazdálkodásból származik a húsállományuk. Az árakkal tisztában vagyok, ezért nem szeretnék még a házhozszállításért is fizetni, úgy már húzós lenne :)
Régebben a telekibe jártunk, de megfordultunk a józsefvárosiban is. Most már csak újpesten szoktam vásárolni, a biopiacon, de ott hússal még sosem futottam össze.
Igazából mindegy melyik, sajnos egyikben sem találkoztam öko gazdával, vagy a termékeikkel.
Ha mégis ismersz ott ilyet, annak nagyon örülnék!
Baromi jó lenne már mindent magunknak termelni, de egyelőre esélytelen a házvásárlás, a panel másodikon meg nem fog menni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!