Hol találhatóak olyan boltok Budapesten, ahol nagy választékban találok laktózmentes készítményeket (lehetőleg minél megfizethetőbb áron)?
Előző héten kiderült, hogy nagyon durva laktózérzékenységem van, ezért keresnék olyan boltot, ahol tudnék ilyen termékeket venni.
Esetleg, ha valaki tud ajánlani valami kiegészítőt (probiotikumot például), ami rendbehozza a tápcsatornámat, hálás lennék, mivel a dolog odáig fajult, hogy gondok vannak a tápanyagfelszívódásommal (főleg vitaminok terén), így egyik betegségből a másikba esek. (Idén már negyedjére vagyok beteg, rendszeresen van magas lázam, korábban volt hörghurutom, gyomorvírusom, ekkor még a víz is visszajött egy napig, most pedig influenza...) Természetesen orvossal is egyeztetek, tanácsot kérek, (máshova sem járok szinte szabadidőmben,) de örülnék saját tapasztalatoknak, boltcímeknek.
9: Sajnálom, nem vagyok dietetikus, csak sajtkészítő. :(
Én is laktóz és gluténmentesen táplálkozok. Előbbivel tudom, hogy van bajom, a másodikat a tesz mutatta ki. Sajtból is főleg sajátot eszek, mert az az érés miatt laktózmentes, vagy juhtejet iszok. Glutént, élesztőt meg kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!