Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol érdemes ásványvizet...

Hol érdemes ásványvizet rendelni, hogy fel is hozzák, mert nincs lift?

Figyelt kérdés

A társasházban nincs lift, a lakásom pedig a 3. emeleten van. Eddig a TESCO-tól rendeltem ásványvizet, felhozták, de gyakran kötekedtek, hogy miért kell egyszerre néhány ( pl. 8) rekesz vizet rendelni. Kioktattak, hogy inkább rendeljek gyakrabban kis mennyiséget.

Ez persze plusz költséget jelent, és nincs is időm, hogy gyakrabban várjam, hogy megérkezzenek (néha késnek).

A cégnek panaszt tettem, és ők elnézést kértek, és azt mondták, hogy nyugodtan rendeljek, amennyit kívánok, a mennyiség nincs korlátozva.

A szállítók viszont továbbra is kikészítenek, ezért most egy másik céget keresek, hátha ott rendesebbek.

Ismer valaki olyan céget, ahol érdemes ásványvizet rendelni, és árban is eléggé jók?

2017. ápr. 5. 23:24
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Nem értem ennek a sok buta embernek mi köze hozzá, hogy ki milyen vizet akar inni?
2017. ápr. 8. 11:08
 32/38 anonim válasza:
100%

vizplaza.hu

Én innen szoktam rendelni.

2017. ápr. 8. 12:41
 33/38 anonim ***** válasza:
67%

Te vagy a buta anyukám ha nem akarod megfogadni több ember tanácsát akik jó szándékkal írnak neked és különböző alternatívákat javasolnak neked a víz házhozszállitása helyett.

Eszedbe se jut, hogy kipróbáljad?

2017. ápr. 8. 14:41
 34/38 A kérdező kommentje:

Az összes alternatívát ismerem, és nem ezt akarom, nem ezt kérdeztem!!!

Ásványvizet akartam rendelni, és nem mást!!!

Ezt ilyen nehéz megérteni?

Ha valaki nem tudja a választ, miért nem hagy békén, miért szól bele abba, hogy én mit akarok csinálni?

Ittam már szóda vizet, nem szeretem!

Egész gyermekkoromban ittam csap vizet, most egy ideig nem akarom!

Évekig ittam mindenféle szűrt vizet, több félét is kipróbáltam, ÉS MOST NEM EZT AKAROM!

SZERETNÉK EBBEN A 2017. ÉVBEN ÁSVÁNYVIZET INNI!!! MERT KÍVÁNOM!!! MERT ÍZLIK!!!

MERT EGÉSZ NAP DOLGOZOM, ÉS ESTE JÓLESIK!!!

EZT VALAKI VÉGRE MEG TUDJA ÉRTENI???

2017. ápr. 9. 00:41
 35/38 anonim válasza:
100%
öcsém kikészítetek ezzel az ásvány vízzel :D kérdező mért nem fosod le mit mond a futár? mond meg neki majd rendelsz sűrűbben ha kifizeti a házhozszállítást oszt jó van
2017. ápr. 9. 20:29
 36/38 anonim válasza:
100%
még annyi hogy kedves kérdező szedd össze a tököd aztán légy férfi állj már ki magadért! Mért kéne máshonnan rendelned mert pár pö cs futárnak nem tetszik akkor majd felmond aztán jön helyette más. vagy csak mondj nekik annyit hogy oké majd legközelebb kevesebben rendelek aztán rendelj 16 rekeszt :D utána 8-at utána 16-ot :D
2017. ápr. 9. 20:32
 37/38 A kérdező kommentje:
Hogy legyek férfi, ha nő vagyok? :-)
2017. ápr. 9. 22:04
 38/38 anonim válasza:
100%
Na anyukám megoldódott a vízprobléma?vagy b***tatnak még a futárok?Amugy meg 8 zsugor víz az 4 fordulo meg a többi amit rendeltél ...hát nem lennék annak a helyében aki ezzel a 3.Ra femegy(bár futár se lennél ujra hitvány egy munka),de tudnék ajánlani egy ilyen kétkerekű kocsit én azzal hordtam arra 4-5-6 zsugor felfér és könnyebb is vele felhúzni.A kiskocsit persze a zsállítók cégének kellene venni lehet van is nem tudom.
2020. ápr. 12. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!