Hol érdemes ásványvizet rendelni, hogy fel is hozzák, mert nincs lift?
A társasházban nincs lift, a lakásom pedig a 3. emeleten van. Eddig a TESCO-tól rendeltem ásványvizet, felhozták, de gyakran kötekedtek, hogy miért kell egyszerre néhány ( pl. 8) rekesz vizet rendelni. Kioktattak, hogy inkább rendeljek gyakrabban kis mennyiséget.
Ez persze plusz költséget jelent, és nincs is időm, hogy gyakrabban várjam, hogy megérkezzenek (néha késnek).
A cégnek panaszt tettem, és ők elnézést kértek, és azt mondták, hogy nyugodtan rendeljek, amennyit kívánok, a mennyiség nincs korlátozva.
A szállítók viszont továbbra is kikészítenek, ezért most egy másik céget keresek, hátha ott rendesebbek.
Ismer valaki olyan céget, ahol érdemes ásványvizet rendelni, és árban is eléggé jók?
vizplaza.hu
Én innen szoktam rendelni.
Te vagy a buta anyukám ha nem akarod megfogadni több ember tanácsát akik jó szándékkal írnak neked és különböző alternatívákat javasolnak neked a víz házhozszállitása helyett.
Eszedbe se jut, hogy kipróbáljad?
Az összes alternatívát ismerem, és nem ezt akarom, nem ezt kérdeztem!!!
Ásványvizet akartam rendelni, és nem mást!!!
Ezt ilyen nehéz megérteni?
Ha valaki nem tudja a választ, miért nem hagy békén, miért szól bele abba, hogy én mit akarok csinálni?
Ittam már szóda vizet, nem szeretem!
Egész gyermekkoromban ittam csap vizet, most egy ideig nem akarom!
Évekig ittam mindenféle szűrt vizet, több félét is kipróbáltam, ÉS MOST NEM EZT AKAROM!
SZERETNÉK EBBEN A 2017. ÉVBEN ÁSVÁNYVIZET INNI!!! MERT KÍVÁNOM!!! MERT ÍZLIK!!!
MERT EGÉSZ NAP DOLGOZOM, ÉS ESTE JÓLESIK!!!
EZT VALAKI VÉGRE MEG TUDJA ÉRTENI???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!