Hol érdemes ásványvizet rendelni, hogy fel is hozzák, mert nincs lift?
A társasházban nincs lift, a lakásom pedig a 3. emeleten van. Eddig a TESCO-tól rendeltem ásványvizet, felhozták, de gyakran kötekedtek, hogy miért kell egyszerre néhány ( pl. 8) rekesz vizet rendelni. Kioktattak, hogy inkább rendeljek gyakrabban kis mennyiséget.
Ez persze plusz költséget jelent, és nincs is időm, hogy gyakrabban várjam, hogy megérkezzenek (néha késnek).
A cégnek panaszt tettem, és ők elnézést kértek, és azt mondták, hogy nyugodtan rendeljek, amennyit kívánok, a mennyiség nincs korlátozva.
A szállítók viszont továbbra is kikészítenek, ezért most egy másik céget keresek, hátha ott rendesebbek.
Ismer valaki olyan céget, ahol érdemes ásványvizet rendelni, és árban is eléggé jók?
#9 ja várj, te az az értelmes vagy, aki megkérdezi miért nem csapvizet iszik a kérdező ásványvíz helyett, ugye?
Te miért nem tesco májkrémet eszel minden nap? Miért nem gyalog jársz dolgozni? Hercegnő vagy?
"Te tényleg bolond vagy. Mi ez a hercegnőzés?"
Ez a "ti" szavajárásotok. Visszafelé nem annyira bejövős, mi?
"Mi köze a teszkós májkrémnek a csapvízhez?"
Te belepofázol más mit igyon, akkor nyilván mi is beleszólhatunk Te mit egyél, vagy talán nem?
"És nem, nem az a dolga, hogy nyolc rekesz vizet felcipeljen a harmadikra."
Hanem mi is? Csak annyit kell cipelnie, amennyitől meg nem verítíkezik a homloka, nem emelkedik a pulzusa?
Ez igen jó munkakör lehet, hol lehet jelentkezni?
"Meg honnan tudod hogyan és hova járok dolgozni, te retardált idióta? :)"
Nyilván sehova ás valami gimis takony vagy, különben nyilván lenne fogalmad arról, hogy mit jelent a munka és a vele kapcsolatos fogalmak.
Amikor feltettem a kérdést, reméltem, hogy valaki tud ajánlani egy megbízható céget, amelyik palackozott ásványvizet szállít a vevőknek.
Ilyen cégek vannak, csak nem tudom, hogy árban melyik cég jobb.
Sajnos értelmes választ eddig még nem kaptam!
Valaki küldött egy linket, megnéztem, és abban a cégben szódagépeket lehet vásárolni, ami nekem nem kell, mert ásványvizet szeretnék inni, kizárólag szénsavmenteset!
Magyarázattal nem tartozom senkinek, hogy miért rendelek, és nem én cipelem apránként a vizet.
A sok rosszindulatú ember kedvéért, mégis megírom, hogy gerincsérvem van, és az orvos megtiltotta, hogy cipekedjek.
A másik indok az, hogy általában reggeltől estig dolgozom, és munkaidő után a 84 éves édesanyámnak is segítek (nem lakik közel), ezért örülök, ha az ásványvíz beszerzését gyorsan el tudom intézni.
Ezek a személyes körülmények, problémák egyébként nem tartoznak senkire, ezért megkérném a sok rosszindulatú embert, hogy a továbbiakban megkíméljenek a primitív megjegyzésektől.
Megkérni egy ismerőst, beszarok a röhögéstől.
Kopogjon be a szomszédba, nem?
"Ne haragudj, nem ismerjük egymást, de szegény futár már nagyon elfáradt, nem cipelnéd fel nekem a vizemet? Igen, tudom, hogy már kifizettem a szállítást, de fáradt a futár, nem érted??"
Kérdező én meg pont azt javaslom, hogy rendeld 100-200 kartononként a vizet, annál ritkábban kell a futárok savanyú pofáját nézned.
Céget meg hiába váltasz, mert a végén ugyanazok a primitív tuskók szállítják ki a vizet, akármennyire elit cég is.
Próbálom megérteni mi lehet a fejedben, de egyszerűen nem megy.
Hogy lehet az, hogy szerinted mindenki másnak rendben van az, hogy felcipeljen egy rakás vizet (vevő, ismerős) kivéve annak, akinek ez a munkája és pénzt kap érte.
Egyszerűen nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!