Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Magyarországon hol lehet...

Magyarországon hol lehet vásárolni vagy rendelni ehető rovarokat?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék megkóstolni pár ételnek elkészített rovarfajtát.

Megnéztem az europe-entomophagie.com nevű oldalt, ez egy francia cég de sajnos Magyarországra nem szállít.

Tudtok olyan boltot Budapesten, vagy olyan webshopot, ahonnan rendelhetnék pár rovart megkóstolni?

2017. febr. 28. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Állateledel boltok.
2017. febr. 28. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Ne a beszerzésre, inkább az elkészitésre koncentrálj. Szerintem csotánypöri, hangyaropogos, frissenrántott mezeipoloska alapanyagot sokan felajánlanak akár ingyért!
2017. febr. 28. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Úgy vélem, ilyesmire gondolsz.

Ezek különböző ízesítésűek.

Amíg lelsz boltot, addi csak a szemednek kínálhatom.

Rossz hír: nem MO-on csináltam a fotót.

[link]

2017. febr. 28. 21:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én néhány éve Angliából rendeltem. Azt a boltot nem találtam, de ez a kettő, ha minden igaz vállal nemzetközi szállítást is.

[link]

[link]

Én szárított/grillezett/ízesített tücsköt, lisztkukacot/gyászbogárlárvát kóstoltam.

Hogy ne legyen csalódás: a látvány durva, de az íze olyan, mintha egy adott ízű (BBQ, hagymás tejfölös stb) tökmagot ennél. Semmi extra és ahhoz képest baromi drága.

2017. febr. 28. 21:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Van itt olyan, aki állateledel-boltból vásárolt rovarokat evett? Ha pár napig búzakorpán vagy liszten és gyümölcsökön hízlalom a rovarokat pl. tücsköket, akkor már alkalmasak lesznek emberi fogyasztásra. Nem tudom mikkel etethetik őket az állatkereskedésben, azért kérdezem.
2017. febr. 28. 22:10
 6/11 A kérdező kommentje:
lesznek emberi fogyasztásra?
2017. febr. 28. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ,Ha ilyet akarsz enni várj 2-3hónapot és itthon is megfoghatod öket.annyi lesz belölük.
2017. márc. 1. 05:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Állateledel boltból ne vegyél akármit! Olvass utána, hogy mit érdemes, és igen, nem árt napokig csak egyvalamivel etetni, hogy kitisztuljon. A Bogárétel Alapítványt kérdezd, ők tudnak ezzel kapcsolatban mindent!
2019. okt. 13. 00:18
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
Csak egy kép, ami elmond mindent: [link]
2019. okt. 13. 00:50
 10/11 anonim ***** válasza:
59%
Bocs, ezt akartam mutatni: [link]
2019. okt. 13. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!