Magyarországon lehet venni valahol ehető rovarokat?
nálunk a piacon árulják, általába valamilyen gyűmölcsnek álcázva.
májusban a cseresznyébe több volt a hús mint a gyümölcs.
Nem tudom, de a kérdésed tetszik!
Magyarországon amúgy sajna csak nagyüzemi tartásból származó disznó és szárnyas a divatos. És örülünk, ha már jobb tartásból származó húshoz jutunk, a rovarok óriási ínyencségnek számítanának..
Esetleg pörköltnek megcsinálva.. Látom már elképzelted a szemeid előtt, jó sok fokhagymával, paprikával! :D
Tudod mennyi protein tud lenni ezekben?? :D
"ha az éhenhalás, vagy a rovarevés, akkor persze az utóbbi"
én azért ezt átgondolnám alaposan. :-)
Igen is meg nem is. Szóval nem mind igaz amit írtál.
Az éhezést nem oldanák meg a rovarok, de ahol sok ember van és kevés kaja, ott általában eszik is ezeket.
De a rovarokban csak fehérje van, zsír és kalória nem sok. Na most király dolog a fehérje, csak az emberi szervezetnek nem kell olyan sok. Viszont jóllakni muszáj, hát ehhez meg elég sok tücsökcomb kell. A jóllakáshoz vagy zsír, vagy sok szénhidrát kell.
Most az a baj, hogy az olcsóbbik az ócska minőségű szénhidrát, tehát ahol éhezés van, ott eleve biztos hogy sz.art is esznek, mert az az olcsó. Mennyire voltam érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!