Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért jó a Tescónak, hogy a...

Miért jó a Tescónak, hogy a legtöbb ember csütörtök-péntek-szombaton vásároljon be?

Figyelt kérdés
Egy ideje van ez az 1000 Ft-os kupon a reklámújságban (csak a postázottban, az üzletiben nincs, aki csak úgy betéved, nem kap kedvezményt), amit csak csütörtök-péntek-szombaton lehet felhasználni 10 ezer Ft-on felüli vásárlás esetén. A múltkor csütörtökön voltam, és óriási tömeg volt, pénztáros meg kevés, kígyózó sorok. Amíg nem volt ez a kupon, nem történt ez meg. Miért jó ez a Tescónak? Hétfőtől szerdáig meg alig vannak vásárlók. Az egri Tescóról beszélek, nem tudom, hogy máshol is csinálják-e ezt az akciót.

2016. márc. 15. 11:02
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
95%
Vasárnap, éjszaka és ünnepkor is ráadásul kevesebb pénzért mint aki fix nappali müszakban van. Ez a gáz. Nameg az amikor a heti egyetlen pihenőnap sokadjára vasárnapra esik és sehol nemtud az ember bevásárolni. Én igenis örülnék ha vasárnap is nyitvalennének a nagy boltok
2016. márc. 15. 21:15
 12/37 anonim ***** válasza:
91%
Az emberek többségének nem jó a vasárnapi boltbezárás, de a kormány ragaszkodik hozzá foggal-körömmel.
2016. márc. 15. 21:47
 13/37 anonim ***** válasza:
50%
Nem a Tescó "határozza meg", hogy hétvégén vásároljanak az emberek, a tesco csak "meglovagolja" a hétvégi dömpinget. A kuponok szerepe mindössze annyi, hogy aki más áruházba menne vásárolni az lehet, hogy inkább a tescót választja, ha ott kuponnal olcsóbban tud bevásárolni. Gondolom az tiszta, hogy miért jó a tescónak ha forgalma van?
2016. márc. 15. 22:00
 14/37 anonim ***** válasza:
Ez a csüt, pént, szomb megyünk a Tescoba nem annak köszönhető vagy nem köszönhető, hogy kuponnal bombázzák a jó népet , szerintem . Max észrevették, hogy mivel közeledik a hétvége, vagy hétvége van, az embereknek sokkal több a ráérős idejük és ezekre a napokra tervezik, iktatják be a vásárlást . Én Tescoztam anno valamikor, és én is megfigyeltem, hogy hétfő, kedd, szerda " halott" napok voltak, csak elvétve lézengtek vásárlók . Eljött a csütörtök, onnantól egészen vasárnap estig nem volt megállás, mintha össze beszéltek volna az emberek, de az egész város xD . Ééés, nem volt akció, nem volt kupon, nem volt semmi sem .
2016. márc. 16. 02:18
 15/37 anonim ***** válasza:
82%
Az 1000 ft-os kuponnal ne találkoztam, pedig jól jött volna szombaton . Ami viszont kicsapta a biztosítékot, hogy azok a kis pici kuponok amit postáznak, egyik sem volt "élesítve", nem voltak még bent a rendszerben és talán 1 kivétellel egyiket sem tudta a pénztáros beforgatni xD .
2016. márc. 16. 02:25
 16/37 A kérdező kommentje:
15-es: "hétfő, kedd, szerda " halott" napok voltak" Na, hát épp ezért lenne logikusabb, hogy hétfő-kedd-szerdán lehetne csak beváltani az 1000 Ft-os kupont. És nem igaz, hogy nem számít semmit az a kupon, sokakat ismerek, akik direkt akkor mennek, hogy be tudják váltani, és nekik jól jön az az 1000 Ft-os megtakarítás.
2016. márc. 16. 13:14
 17/37 A kérdező kommentje:
14-est akartam írni:)
2016. márc. 16. 13:14
 18/37 A kérdező kommentje:
Tehát ha csütörtök-péntek-szombaton amúgy is sokkal többen vásárolnak, akkor minek kiadni arra a napokra a kupont?
2016. márc. 16. 13:16
 19/37 anonim ***** válasza:
30%

# 5

"Utolsó.

Ápolók, mentősök, tűzoltók, rendőrök stb.? Ők nem dolgoznak vasárnap?"

10x annyiért dolgoznak vasárnap mint egy bolti eladó az általad felsoroltak !!!Szeretnél TE hajnali 3-4.00-kor kelni, 80 ezer forintért ??? Arról meg ne is beszéljünk, hogy nettó 54 ezret kaptam pénztáros-eladóként pár éve (nem Tesco) és minden vasárnap ott rohadtam !

2016. márc. 16. 15:06
 20/37 anonim ***** válasza:
95%

Képzeld, szoktam hajnali 3-4kor kelni, és egy fillért nem kapok érte.:)

Elvállaltad a munkát, tudtad mivel jár. Tudtad, hogy az üzletek vasárnap is nyitva vannak és munkaerőnek is kell bent lennie.

Sőt, gondolom azt is tudtad, hogy milyen órabérben leszel. Mégis elvállaltad az állást.

Aki kereskedelemben dolgozik az elfogadja, hogy különböző dolgok feláldozásával jár(járt) a munkája. Senki sem kényszeríti őket arra, hogy kereskedelemben dolgozzon.

Ha olyan munkát szeretne ahol van hétvége akkor keressen olyan állást.

2016. márc. 16. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!