A Tesco szerintetek is nagyon durván drága lett az utóbbi időben, vagy csak én látom így?
Korábban szinte csak oda jártam, mert jó helyen volt és mindent megkaptam jó áron.
Egy ideje viszont annyira drága minden, hogy nem éri meg bemenni.
Legutóbb egy elég hosszú listával mentem bevásárolni, és semmit, de semmit nem vettem meg a listáról, mert kivétel nélkül minden olyan drága volt, hogy inkább elmentem máshova.
Nem csak a márkás dolgokra gondolok, már a saját márkás dolgok árai is nagyon elszálltak.
Kedves Kérdező!
Sajnos én is észre vettem, hogy hihetetlen drágulás van a tescoban.
Én is mindig oda jártam vásárolni! Sajnos a termékeik is nagyon gyengék lettek minőségben. Így inkább a lidl-be járok. Viszont a húst csak a spárból szeretem. Szóval a tescot megpróbálom hanyagolni. Csak ugye sok minden van amit nem találok pl a lidl-ben. De általában mindig találni olyan terméket ami pótolja a megszokottat. Természetesen mindenkinek más más tapasztalatai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!