Tesco Tefal pontgyűjtés. Szerintetek nem drága még így is a Tefal serpenyő?
Azt írja, hogy alapból 9990 Ft de 30 pontért 4995 Ft-ért megkapható de én a másik boltokban ugyan ilyen serpenyőt 3 ezer alatt láttam már és ahhoz még pontok sem kellenek. Akkor most nagy átverés az egész a Tescoban?
Hát nem tudom, de nekem nagyon bejött. Én az előző pontgyűjtő akció alatt vettem párat, és ebben valahogy nem tudom úgy odaégetni a kaját, nem kap oda olyan hirtelen, és utána könnyebb is a mosogatás. Volt korábban más serpenyőm, de ezekkel egy picit könnyebb.
Az árát nem tudom, hogy most sokkal vagy csak kicsit több.
Van benne átverés az biztos, nem is kevés. a normál tefál serpenyők kb annyiba kerülnek, mint SJ. által reklámozott
gagyik. ismerősöm is gyűjtögetett ,vett is egy nagy serpenyőt, aminek a harmadik használatnál kezdett lepattogni a teflon bevonata.
Ő is a márkabolthoz fordult, ahol szó nélkül, illetve sűrű elnézést kérve kicserélték EREDETI (nem kínában gyártott)serpenyőre, sőt még egy kisebbel is megajándékozták "fájdalomdíjként".
én azért sokallom, mert 30e forintot kell költeni náluk, hogy megvehesd annyiért.
50%-kal drágábban, mint amúgy vehetnéd. remek üzlet, csak nem a fogyasztónak :D
a baj ott van, hogy a 4995-ös sem eredeti...legalábbis ez a pontgyűjtős.Made in China, de a másik rövitítése Made in
P.R.C.
Mi is körülnéztünk, mielőtt megvettük volna pontokból az említett serpenyőt. Drágábbak.
Használtam már Tefal serpenyőt, nem volt vele bajom, ez az átveréses dolog mégis elvette a kedvemet tőle.
Inkább a Bonyhádi teflonosat választottuk. Tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!