Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tesco Tefal pontgyűjtés....

Tesco Tefal pontgyűjtés. Szerintetek nem drága még így is a Tefal serpenyő?

Figyelt kérdés

Azt írja, hogy alapból 9990 Ft de 30 pontért 4995 Ft-ért megkapható de én a másik boltokban ugyan ilyen serpenyőt 3 ezer alatt láttam már és ahhoz még pontok sem kellenek. Akkor most nagy átverés az egész a Tescoban?

[link]

2012. márc. 1. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, de nekem nagyon bejött. Én az előző pontgyűjtő akció alatt vettem párat, és ebben valahogy nem tudom úgy odaégetni a kaját, nem kap oda olyan hirtelen, és utána könnyebb is a mosogatás. Volt korábban más serpenyőm, de ezekkel egy picit könnyebb.

Az árát nem tudom, hogy most sokkal vagy csak kicsit több.

2012. márc. 1. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
ez legalább nem filás
2012. márc. 1. 15:47
 3/10 A kérdező kommentje:

Két példa:

[link]

[link]

Nem értem én ezt akkor, hogy Tescoban milyen 10 ezer Ft-os árat írnak.

2012. márc. 1. 15:56
 4/10 tetro ***** válasza:
a tefal serpenyők nem a legjobbak, de akinek ide nagy serpenyője volt, annál sokkal jobb. de igen, pontokkal együtt, kedvezménnyel is drágább, mint máshol. mint akár a tefal márkaboltjában...
2012. márc. 1. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Van benne átverés az biztos, nem is kevés. a normál tefál serpenyők kb annyiba kerülnek, mint SJ. által reklámozott

gagyik. ismerősöm is gyűjtögetett ,vett is egy nagy serpenyőt, aminek a harmadik használatnál kezdett lepattogni a teflon bevonata.

Ő is a márkabolthoz fordult, ahol szó nélkül, illetve sűrű elnézést kérve kicserélték EREDETI (nem kínában gyártott)serpenyőre, sőt még egy kisebbel is megajándékozták "fájdalomdíjként".

2012. márc. 1. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az előző pontgyűjtő akcióban kapható edények a Cora-ban alapból olcsóbbak voltak. Ott olcsóbban megveheted, és nem kell pontokat gyűjtögetni (ergo plusz pénzt költeni), hogy legyenek ilyen edényeid.
2012. márc. 1. 17:43
 7/10 anonim válasza:
Tefal serpenyő 3000 alatt? Akkor az hamis lehet. Amúgy nem sokallom 4995ért. Nagyon megéri, nekem is az van, gyorsabban és jobban megsül benne minden. :)
2012. márc. 2. 11:32
 8/10 tetro ***** válasza:

én azért sokallom, mert 30e forintot kell költeni náluk, hogy megvehesd annyiért.

[link]

50%-kal drágábban, mint amúgy vehetnéd. remek üzlet, csak nem a fogyasztónak :D

2012. márc. 2. 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:

a baj ott van, hogy a 4995-ös sem eredeti...legalábbis ez a pontgyűjtős.Made in China, de a másik rövitítése Made in

P.R.C.

2012. márc. 2. 11:42
 10/10 anonim válasza:

Mi is körülnéztünk, mielőtt megvettük volna pontokból az említett serpenyőt. Drágábbak.

Használtam már Tefal serpenyőt, nem volt vele bajom, ez az átveréses dolog mégis elvette a kedvemet tőle.

Inkább a Bonyhádi teflonosat választottuk. Tökéletes.

2012. márc. 18. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!