Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Tesco szerintetek is nagyon...

A Tesco szerintetek is nagyon durván drága lett az utóbbi időben, vagy csak én látom így?

Figyelt kérdés

Korábban szinte csak oda jártam, mert jó helyen volt és mindent megkaptam jó áron.

Egy ideje viszont annyira drága minden, hogy nem éri meg bemenni.

Legutóbb egy elég hosszú listával mentem bevásárolni, és semmit, de semmit nem vettem meg a listáról, mert kivétel nélkül minden olyan drága volt, hogy inkább elmentem máshova.

Nem csak a márkás dolgokra gondolok, már a saját márkás dolgok árai is nagyon elszálltak.

2016. jan. 17. 13:42
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

egy ideje Aldi, Lidl, Penny, ahova járok.

szeretem ezeket is, de az erős túlzás, hogy megvan minden. már csak a mérete miatt is. lehet, hogy végső soron találsz "szinte" mindent, de nincs választék.

egyébként a 3 közül épp a Lidl-t szeretem a legkevésbé, olyan hülyén építették meg, hogy túl szűkek a sorok, már 2 kocsi is alig fér el egymás mellett kényelmesen, ha meg nézelődik, válogat az ember, tuti mindig könyörögni kell, hogy "Elnézést, szabad lesz?", mert ezt nagyon utálom az emberekben, hogy egyik sincs tekintettel másokra, mind a sor közepén hagyja a kocsiját. Én leparkolok szélen, hogy másokat ne akadályozzak.

Szóval amúgy jó ez a 3 bolt, csak nálunk Debrecenben ezek már csak külvárosba tudtak felépülni, mert csak ott volt hely. Vagy olyan lakótelepekre, amik nekem egyáltalán nem jók közlekedés szempontjából.

2016. jan. 17. 13:59
 2/22 A kérdező kommentje:

mondjuk az ilyen elvakult nézeteket nem szeretem, hogy egy híg fos. azért nem az. ott is vannak jó dolgok, és sokkal nagyobb a választék, mint máshol.

A Lidl-ben pedig nem kapsz normális ruhát, ami a Tescoban elég jó minőség (meg is kérik az árát...), nem tudsz próbafülkébe menni, nem kapsz műszaki cikkeket, lakberendezést, játékot, szezonális dolgokat, kertészet, dísznövény, stb.

Az az 1-2 féle, ami az akciós újsággokban szerepel, azt ne nevezzük kínálatnak.

2016. jan. 17. 14:01
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
lidlben pont, hogy klasszisokkal jobb minőségűek a ruhák, mint a tescoban...amúgy meg nem a tesco lett drágább, hanem minden
2016. jan. 17. 14:42
 4/22 anonim ***** válasza:
87%

Már bocs, de a Tesco mindig is drága volt, a saját termékei meg kritikán aluliak.

A Lidl-ben meg az a baj, hogy nem igazán van választék, de mi is inkább oda járunk, a virsli nagy kedvenc.

Penny szintén király, Aldiban még nem voltam.

Hozzánk közel van egy Cba Cent, az is nagyon jó.

Spart szintén szeretjük.

2016. jan. 17. 14:51
 5/22 A kérdező kommentje:

A LIdl-ben lévő ruhákról nem tudok nyilatkozni, én biztos nem veszek olyasmit, amit nem tudok felpróbálni.

Elhiszem, h jó minőség, de ne mondd, h klasszisokkal jobb, mert az F&F elég jó minőség. Régen a gagyi Cherokke, na az gáz volt, de ma már nagyon jó és nagy a választék. Hogy a kisboltban van 1 féle nadrág meg 2 féle felső, az nem tudom, kinek jó. Mert csak azt szoktam látni, hogy fel van túrva, meg amúgy eléggé túl van árazva.

2016. jan. 17. 14:53
 6/22 anonim ***** válasza:
83%

Igen, a TESCO az a hely, ahol tényleg nem érdemes vásárolni.

Van olyan is, hogy valaminek nagyon gyorsan felviszik az árát, aztán meg lecsökkentik, és az emberek azt hiszik, hogy húú mekkora akció, pedig előtte még szinte olcsóbb volt.

2016. jan. 17. 15:05
 7/22 A kérdező kommentje:

5-ös, az Aldit próbáld ki, nekem a 3 közül az a kedvencem.

A CBA-ról annyi rosszat hallani, büdös hús, rothadt zöldség, stb. DE nincs is a közelemben.

A Spar az talán a legdrágább mind közül.

Ami nem drága és elég nagy, az a Reál Prémium.

Évekig be sem mentem, mondom prémium, akkor tuti csak méregdrága dolgok vannak. Aztán egyszer mégiscsak bementünk, és teljesen jó.

Viszont a belvárosi kis Reálokhoz köze sincs, azok mocskos drágák.

2016. jan. 17. 15:08
 8/22 anonim ***** válasza:
12%

Télen mindíg ezt csinálja a Tesco, tipikus "Rothschild" technika.

Amikor a legnagyobb szrban vagy akkor nyúlnak a bőrőd alá is..

2016. jan. 17. 15:28
 9/22 anonim ***** válasza:
75%
2016. jan. 17. 15:30
 10/22 A kérdező kommentje:

Télen? Mi köze ehhez az évszaknak?

És miért lenne ez jó technika? Ha drága, az emberek nem fogják megvenni, főleg a magyar vásárló nem, mert nagyon árérzékeny. Inkább átmegy máshova.

Itthon jellemzően nem márkahűek az emberek, hanem az olcsóságot nézik.

2016. jan. 17. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!