A Tesco szerintetek is nagyon durván drága lett az utóbbi időben, vagy csak én látom így?
Korábban szinte csak oda jártam, mert jó helyen volt és mindent megkaptam jó áron.
Egy ideje viszont annyira drága minden, hogy nem éri meg bemenni.
Legutóbb egy elég hosszú listával mentem bevásárolni, és semmit, de semmit nem vettem meg a listáról, mert kivétel nélkül minden olyan drága volt, hogy inkább elmentem máshova.
Nem csak a márkás dolgokra gondolok, már a saját márkás dolgok árai is nagyon elszálltak.
A sparral én meg vagyok elégedve, bár mivel ugye franchise ról van szó így az árak nem egyformák egy sparban sem.
De itt észak pesten a sajátmárkás büdzsés cumók amiket én bármelyiknél jobbnak tartok mivel hazai alapanyag, meg vagyok elégedve.
fél kilós kockázott bacon 550-650 (hétvégére rádobnak)
450 grammos 2,8 as tejföl 290
fél kilós túró: 430
És többminden található mint egy tescoba, itt még salátapult is van szószokkal, és a zöldség gyümölcs is elég széles választékú.
Az igazi elszállós méga LIDL szerintem, és a sajátmárkás termékeik tetszetősek ugyan és finomak is, de összetételre borzalmasak! Túl ipari..
# 10/11
Nem tudom, hogy mi köze, de én ezt figyeltem meg, szerintem próbálj te is megfigyelni dolgokat, hátha észreveszel valamit..
# 10/11
Nemtudom milen gyakran jársz vásárolni, én hetente többször is, de amikor tipikus "fizetés" hét van pl elseje és ötödike vagy tizedike között, akkor nyomják a legjobban az összes akciót, huszadikától meg mindenre rádobnak egy kétszáz forintot, vagy egyszerűen el vannak pakolva a dolgok, és csak a reszli van kint amit máskor nem annyira visznek..
megfigyelek én is ezt-azt, de ha ilyen téli spéci árazás lenne, azt csak észrevette volna már más is. én meg elég sokat netezek, olvasok mindenfélét, ilyesmiről még sosem hallottam.
a spar itt Debrecenben durván drága, én meg sokszor a bolt méretéből indulok ki, ha sokkal kisebb, mint a Tesco, akkor eleve nem lehet nagyobb választék.
na ezt a hét eleje - hét vége dolgot majd megpróbálom megfigyelni, vagy ez csak a sparnál van? mert oda nem járok.
szerintem a tescoban nem lesz ilyen, ha egyszer az újság csütörtöktől szerdáig szól, akkor az az ár 1 hétig fix.
vagy azoknál változtatnak, amik nincsenek az újságban?
na van tescos eladó ismerősöm 2 is, meg fogom kérdezni.
a 450 g-s tejföl 290-ért viszont nagyon sok. igaz engem nem szokott érdekelni, hogy tejföl v frissföl v farmföl, sütibe is pont jó mindegyik, de töltött káposzta mellé is.
180 ft körül már lehet kapni.
aki ilyen helyen vesz ruhát hogy: tesco,lidl,aldi
SATÖBBI, az egy paraszt.
hát akkor ez vissza a feladónak: te vagy paraszt!
a parasztság rohadtul nem ilyesmitől függ, főleg ha jó minőségű ruhákat árulnak...te ostoba.
Én tegnap vettem észre ezt, de csak ritkán jártam a Tescóba. 1000 Ft-os literes gyümölcsléktől roskadnak a polcok, ez vagy azért van, mert nagyon veszik, vagy mert senki nem veszi, vagy azért, hogy jobban feltűnjön a 600 Ft-os "olcsó", akciózott, pedig az is drága.
Van, aki azt mondja, hogy az egyre gyakoribb sznob emberek miatt van ez, mert van, aki attól érzi magát értékesnek, még ha szegény is, hogy drága termékeket vesz. De én ezt nem hiszem el, szerintem azért ennyire hülye emberek nincsenek, bár sznobokkal Dunát lehet rekeszteni.
Ám azt észrevettem, hogy szinte mindenki csak leemeli a polcról a termékeket, és egy pillanatra sem nézi meg, mennyi az ára, vagy milyen minőségű, összetételű, szavatosságú stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!