A tesco gazdaságos termékek tényleg olyan szarok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 15:54
1/18 anonim válasza:
Ehetők, de azért van bőven különbség a közt és egy márkás termék közt.
2/18 anonim válasza:
Hat nekem pl a tejföl jobb, mint a Danone.
3/18 anonim válasza:
Van ami minősíthetetlen, de van ami elég jó. Például a teavaj és a ropi simán ver pár nagy márkásat.
4/18 anonim válasza:
Ja a ropijuk nagyon jó! Meg a chipsük! Régebben lehetett kapni ilyen nagy fehér zacskóban volt két adag chips. Sós volt. Az is nagyon finom volt! Most nem tudom, hogy lehet-e még kapni!
5/18 anonim válasza:
azért olcsóbb mert nem olyan jó.
6/18 anonim válasza:
Igen, nagyon szarok!! Nem is értem, miért mernek ilyen termékeket embereknek szánni.
7/18 anonim válasza:
A legtobb nekem bejon, sose veszek markasat! Popsitorlo, tejtermek, ilyesmi. De volt olyan is, ami nekunk nem jott be.
8/18 anonim válasza:
Nagyon sok dologból ezerszer jobb, mint nagy márkák, ilyenek a sós rágcsák, meg a tejtermékek, meg a péktermékek. De még vannak tök jó dolgok, amik sokkal jobbak, de vannak olyanok is, amiket csak nézek, hogy hm... ez mi? Szóval neked kell kikísérletezned, hogy melyiket érdemes venni, és melyiket nem.
9/18 anonim válasza:
A sajátmárkás termékek gyakran ugyanott készülnek, mint a híres, nagy márkáké. Csak azoknál meg kell fizetni a nevet.
A ropi tényleg isteni finom, és én is emlékszem arra a nagycsomagos burgonyasziromra. Nyamm... :)
10/18 megadex válasza:
a kacsafarhát is jó, meg a csirkemellcsont is, és ócsó.
ez előbbiből jó pörkölt van a másikból jo leves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!