A Pe*ny-s tejszínnel másnak is volt már baja?
Figyelt kérdés
Már hármat vertem fel, és mindegyik szét vált. Volt amelyik be volt hűtve, volt amelyik nem, volt amit sokáig, volt amit kevesebb ideig vertem, volt amiben az elején raktam bele a porcukrot és volt amibe a végén. Bocsi a sok "volt"-ért, nagyon el vagyok keseredve.2014. júl. 17. 13:30
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy túl nagy fokozattal verted, géppel és ezért vaj lett belőle? Lassan kell verni a habot és nem túl sokáig.
2/6 A kérdező kommentje:
most egy sp*r-ossal is ugyanez történt..lehet h alacsonyabb fokozaton kellett volna..köszi a tippet:) csak már évek óta így csinálom mint ma, erre most 4 db is tönkre ment:(
2014. júl. 17. 14:23
3/6 anonim válasza:
Én tejszínhab port szoktam venni, ami ilyen totál mű dolog (tejjel kell felverni), de ha biztosra akarok menni, torta tetejére, inkább ezt használom.
4/6 anonim válasza:
Már nem azért de miért csillagozod ki az élelmiszerboltok nevét?
5/6 A kérdező kommentje:
nem tudom h ez mennyire sérti a jogaikat..és hogy mennyire szabályos kiírni..nem akartam h töröljék a kiírásom
2014. júl. 17. 14:51
6/6 anonim válasza:
Semennyire, a tv-ben sem takarnak már el márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!