1/4 anonim válasza:
A legfinomabb fankot a Donut Libraryban kapod, bar az nem pekseg, hanem fankozo. Nagyon sok fajta van, egeszen kulonleges izek is, ha fankot akarsz oda menj!
A pekseges 'fank'ot minden peksegben megtalalod, Lipotiban peldaul, de a reggeli orakban a legtobb helyen el is fogy nagyon hamar. Ami meg delutanra marad, azt nem is ajanlott megvenni, annyira szaraz. Egyebkent a Tescoban es Lidlben mindig van, es reggel a Cba Primaban es Sparban is gyakran latok.
2/4 anonim válasza:
Fornetti, Lipóti, Tatár
Lidl, Tesco, Auchan és Spar - mindig, CBA-ban csak néhán helyen láttam. A nagyboltokban többnyire egész nap okés, a pékségekben reggel a tuti - bár gyorsan el is fogy.
Amúgy a Donuts... fú, még nem voltam, el kéne menni :)
3/4 PWDKaller válasza:
A pofánk pékségnél a legjobb vegyél ott !
4/4 anonim válasza:
Tescóban egy időben vettem néha, van valami pink mázas, étcsokis és tejcsokis, meg plusz még ilyen kis cukorka-csillagokkal megszórt, az a legjópofább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!