Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A TESCO hazhoz szallitasi...

A TESCO hazhoz szallitasi szolgaltatasanal van vmi rejtett koltseg?

Figyelt kérdés
Ez a szolgaltatas ingyenes? Nem talaltam errol tajekoztatast az oldalukon...
2014. febr. 6. 21:33
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
ingyenélő? elképzelésed nincsen arról, hogy ki vagyok, milyen munkáim voltak, milyen fizetéseket kaptam, milyen anyagi körülményeim voltak. elég ostoba ember vagy, hála istennek nem tartozom neked magyarázattal.
2014. febr. 26. 19:07
 22/40 anonim ***** válasza:
ja, még annyi: rossz szájízzel fog jönni hozzám, mert itt nem pótolom ki feketén a fizetését? valóban? ha így lesz, akkor még a főnökének is szólok, hogy nem jó munkaerő, és a cég hírnevén tapos.
2014. febr. 26. 19:34
 23/40 anonim ***** válasza:
Annak örülök hogy csak voltak."munkaim voltak,fizeteseim voltak." Szóval te is egy megkeseredett csóró vagy mint a többi ingyenélő,aki sajnálja azt a 3-4-500 forintot tőlük.de én se magyarazkodom neked.maradj csak megkeseredve,és panaszold be nyugodtan,mert biztos ez az egy örömöd van az életbe.
2014. febr. 28. 11:24
 24/40 anonim ***** válasza:
igen, múlt idő, mert most egyetemre járok, te gondolom azt még hírből sem ismered (előtte millió helyen dolgoztam, és pakoltam félre a pénzt). nem sajnálom, hanem NINCS, melyik része nehéz ebből? tán pizzafutár vagy, és ezért hisztizel? volt sok opciód az életben. ingyenélő? te fogalomzavarban szenvedsz? jártál egyáltalán AKÁRMILYEN iskolába?
2014. febr. 28. 15:39
 25/40 anonim ***** válasza:
azt azért hozzátenném, hogy lifttel, gurigával hozta fel a cuccot, lol. nagyon megterhelő, valóban, szerencsétlen.
2014. febr. 28. 15:41
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
Egyetem előtt millió helyen dolgoztal?gondolom mindenhonnan elküldték,mert "jó" munkaerő vagy.én kisnyugdíjas vagyok,és mégis adok nekik MINDIG egy pár száz forintot.de nem is vesztegetem az időm ilyen kis senkire.
2014. febr. 28. 18:42
 27/40 anonim ***** válasza:
nyugdíjas? azthittem egy szemtelen, éretlen kis 14 éves, az talán még mentség lett volna. ebben az esetben helyetted szégyellem magam, hogy ennyi idősen is ilyen borzasztó, felfuvalkodott ember vagy. komolyan. ezért hangoztatom, hogy nyugdíjasokat szavazni sem kéne hagyni :)
2014. febr. 28. 19:10
 28/40 anonim válasza:
Nem vita folyatóként, de miért kellene neki pénzt adni? Én sem kapok plusz banánt, miért kapna azért tőlem pénzt, amit kifizet neki a főnöke? Én sem fogadhatok el semmit, nehogy már még fizessek neki..
2014. febr. 28. 20:23
 29/40 anonim ***** válasza:
Én is utalom ezt a kell aeni dolgot akar futarnak akar fodrasznal vagy kajaldaban utalatos dolog meg a korhazban ahogy a noverek tartjak a markukat
2014. márc. 1. 00:49
 30/40 anonim ***** válasza:
Elég meddő ez a "beszélgetés",tehát nem is folytatom tovább.ne adjatok senkinek továbbra se,és éljetek soherkent.
2014. márc. 1. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!