Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A TESCO hazhoz szallitasi...

A TESCO hazhoz szallitasi szolgaltatasanal van vmi rejtett koltseg?

Figyelt kérdés
Ez a szolgaltatas ingyenes? Nem talaltam errol tajekoztatast az oldalukon...
2014. febr. 6. 21:33
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Igen ez a munkája.a taxisnak is ez a munkája,mégis adnak neki jattot.és ö speciel semmit nem csinál.
2014. febr. 8. 00:33
 12/40 anonim ***** válasza:
35%
taxisnak is borravaló? :D ennyi erővel adhatnál a postásnak is,hogy volt olyan kedves és bedobta a levelet/értesítőt.fizessetek csak !:D kellenek balfékek is :D
2014. febr. 8. 03:20
 13/40 anonim ***** válasza:
49%
Ebből látszik hogy te egy ingyenélő sóher vagy.
2014. febr. 8. 16:05
 14/40 anonim ***** válasza:
7%

bántja a pici szíved,mi ?:D

az összes hozzászólók közül én vagyok az egyetlen,aki naponta taxival jár dolgozni,és megengedhetném magamnak,hogy adjak borravalót IS,amellett,hogy kb kétnaponta rendelek éttermekből,de itt nem az összegekről van szó,félkegyelműm,hanem arról,hogy olyannak nem fizetek pluszba,aki semmi pluszt nem nyújt.

Korrekt vagyok és reális.

Te viszont kiszámítható és szegény vagy.

Befejeztem a diskurzust a pórnéppel.

29/L.

Csocsi.

2014. febr. 8. 18:04
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Örömlány vagyol-e?
2014. febr. 8. 18:32
 16/40 anonim ***** válasza:
Mondjuk annak örülök hogy ennyi ismerősöd van hogy ismered az összes hozzászólót.valószínű tényleg örömlány vagy. :D ezért én is befejezem veled a beszédet.
2014. febr. 8. 20:07
 17/40 anonim válasza:
Minden költséget láthatsz a rendelés közben, a szállítási díjat is feltüntetik.
2014. febr. 24. 13:14
 18/40 anonim ***** válasza:
A mai világban SEMMI nincs ingyen! Még az sem, amire azt mondják. Közvetve vagy közvetlenül, de minden szolgáltató vagy kereskedő a pénzedre utazik, csak úgy nem tesz neked szivességet.
2014. febr. 26. 06:28
 19/40 anonim ***** válasza:

"szegény cipeli fel a holmit az emeletre" <-- igen, ez a munkája, ezért vették fel, ezért kérem házhoz a holmikat, ezért fizetek érte +800 forintot, hogy ne nekem, vagy az idős anyámnak kelljen ezt megtenni. ez olyan, mintha a pizzafutárt sajnálnám, mert motorozik, vagy magamat sajnálnám, hogy mennyit telefonálok, vagy a költöztető hapsit, hogy ő kanapét cipel. én sem vagyok agyonfizetve, sőt... adnék, ha lenne miből, de ha nincs, ne legyek már pofátlan.

visszatérve a kérdéshez, mi ma vásároltunk a tesco webáruházban először, ma estére kértem, majd írok, hogy mi a tapasztalat :)

2014. febr. 26. 13:10
 20/40 anonim ***** válasza:
Nyilván akkor te se fogsz adni egy forintot se,mert te is ingyenélő vagy. egyszer lennétek a helyükbe.szerintem egy idő után nektek is jolesne.és nem kuncsorog egyik szállító se.ha adnak jólesik neki,ha nem akkor távozik.csak gondoljatok bele milyen szájízzel megy legközelebb hozzád.
2014. febr. 26. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!