A TESCO hazhoz szallitasi szolgaltatasanal van vmi rejtett koltseg?
bántja a pici szíved,mi ?:D
az összes hozzászólók közül én vagyok az egyetlen,aki naponta taxival jár dolgozni,és megengedhetném magamnak,hogy adjak borravalót IS,amellett,hogy kb kétnaponta rendelek éttermekből,de itt nem az összegekről van szó,félkegyelműm,hanem arról,hogy olyannak nem fizetek pluszba,aki semmi pluszt nem nyújt.
Korrekt vagyok és reális.
Te viszont kiszámítható és szegény vagy.
Befejeztem a diskurzust a pórnéppel.
29/L.
Csocsi.
"szegény cipeli fel a holmit az emeletre" <-- igen, ez a munkája, ezért vették fel, ezért kérem házhoz a holmikat, ezért fizetek érte +800 forintot, hogy ne nekem, vagy az idős anyámnak kelljen ezt megtenni. ez olyan, mintha a pizzafutárt sajnálnám, mert motorozik, vagy magamat sajnálnám, hogy mennyit telefonálok, vagy a költöztető hapsit, hogy ő kanapét cipel. én sem vagyok agyonfizetve, sőt... adnék, ha lenne miből, de ha nincs, ne legyek már pofátlan.
visszatérve a kérdéshez, mi ma vásároltunk a tesco webáruházban először, ma estére kértem, majd írok, hogy mi a tapasztalat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!