Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A TESCO hazhoz szallitasi...

A TESCO hazhoz szallitasi szolgaltatasanal van vmi rejtett koltseg?

Figyelt kérdés
Ez a szolgaltatas ingyenes? Nem talaltam errol tajekoztatast az oldalukon...
2014. febr. 6. 21:33
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
93%
Nem ingyenes. Ott kell lenni oldalukon.
2014. febr. 6. 21:41
 2/40 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi a szolgáltatási díj?

A szolgáltatás díja az „Idősáv foglalása” oldalon található meg. Mielőtt megkezdené a vásárlást, kattintson az „Idősáv foglalása” gombra, hogy megtudja a szolgáltatás díjait.

2014. febr. 6. 21:46
 3/40 anonim ***** válasza:
78%
Nem ingyenes, de ezt közlik is előre. Borravalózni persze illik a futárnak, ahogy minden más kiszállításnál is.
2014. febr. 6. 22:18
 4/40 anonim ***** válasza:
89%
Nem ingyenes 600, 800, 1000 is lehet idősávtól függően és én nem szoktam borravalót adni, mivel fizetek szállítási díjat, annak adok borravalót akinek nem fizetek a kiszállításért.
2014. febr. 6. 22:32
 5/40 anonim ***** válasza:
20%
(Előző... igazán nemes,hogy hazaviszik neked a kaját,te meg még borravalót se adsz.)
2014. febr. 7. 00:20
 6/40 anonim ***** válasza:
65%
Tokomet a borravaloba. Kap fizetest.
2014. febr. 7. 00:21
 7/40 anonim ***** válasza:
73%

én nem veszem igénybe ezt a szolgáltatást,de utolsónak igaza van,és sosem értettem,mit kell rinyálni a borravalóért,amikor kap a szerencsétlen fizetést is.Nekem sem ad senki borravalót,mert elvégzem a munkámat.Kapok fizetést,azt kus*s.A futár/kiszállító is kap bért,nehogy már megköszönjem = borravaló,hogy elvégzi a munkáját,amiért amúgy meg is fizetik.Az más kérdés,hogy mennyi a fizetése.Az had ne legyen az én problémám.

Borravalót abban az esetben jogos adni,ha valaki nem kap fizetést/alapbért,de mondjuk szívességet tesz,vagy elégedett vagyok a munkájával.Bár nem tudom,hogy ilyen meló van-e.A lényeg,hogy jó lenne,ha leszállnának már erről a borravaló kuncsorgásról.

2014. febr. 7. 02:03
 8/40 anonim ***** válasza:
Házhozszállítás alatt mit értesz? Az online bevásárlást (az nem ingyenes) vagy a nehéz műszaki cikk házhozszállítást? (az bizonyos esetekben, pl. BP-en) ingyenes.
2014. febr. 7. 20:05
 9/40 anonim ***** válasza:
46%
Elég szomorú hogy így állsz a kiszallitokhoz,szerintem egyik se kuncsorog a jattert,mikor felhozza a 80-100kg gyalog a lépcsőn.szerintem meg dolgoznak azért a kis jattert,amit esetleg néha kapnak.bár ahogy hallom,nem nagyon adnak nekik sajnos.én adok,mert majdnem mindenhol hagyok valamennyit.
2014. febr. 7. 22:24
 10/40 anonim ***** válasza:

"mikor felhozza a 80-100kg gyalog a lépcsőn."

1.) ez a munkája.

2.) nekem nem hozza fel senki,mert ha igénybe is vennék ilyen szolgáltatást,én mennék le érte.

Ha kaját rendelek,akkor is beengedem a kapun,de én megyek le a rendelésemért.Nekem szívességet nem tesz senki ilyen szempontból.

Probléma megoldva,borravaló letudva.

2014. febr. 7. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!