A TESCO hazhoz szallitasi szolgaltatasanal van vmi rejtett koltseg?
Mennyi a szolgáltatási díj?
A szolgáltatás díja az „Idősáv foglalása” oldalon található meg. Mielőtt megkezdené a vásárlást, kattintson az „Idősáv foglalása” gombra, hogy megtudja a szolgáltatás díjait.
én nem veszem igénybe ezt a szolgáltatást,de utolsónak igaza van,és sosem értettem,mit kell rinyálni a borravalóért,amikor kap a szerencsétlen fizetést is.Nekem sem ad senki borravalót,mert elvégzem a munkámat.Kapok fizetést,azt kus*s.A futár/kiszállító is kap bért,nehogy már megköszönjem = borravaló,hogy elvégzi a munkáját,amiért amúgy meg is fizetik.Az más kérdés,hogy mennyi a fizetése.Az had ne legyen az én problémám.
Borravalót abban az esetben jogos adni,ha valaki nem kap fizetést/alapbért,de mondjuk szívességet tesz,vagy elégedett vagyok a munkájával.Bár nem tudom,hogy ilyen meló van-e.A lényeg,hogy jó lenne,ha leszállnának már erről a borravaló kuncsorgásról.
"mikor felhozza a 80-100kg gyalog a lépcsőn."
1.) ez a munkája.
2.) nekem nem hozza fel senki,mert ha igénybe is vennék ilyen szolgáltatást,én mennék le érte.
Ha kaját rendelek,akkor is beengedem a kapun,de én megyek le a rendelésemért.Nekem szívességet nem tesz senki ilyen szempontból.
Probléma megoldva,borravaló letudva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!