Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol lehet IGAZI, NORMÁLIS...

Hol lehet IGAZI, NORMÁLIS steak húst kapni BP-en?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, rendes, valódi, omlós és porhanyós, ín és mindenféle szutyadék mócsing nélküli jó minőségű steaknek való húst merre lehetne kapni Budapesten?

Lehetőleg Angus marhából.

Ilyenre gondolok:

[link]

Akár hol járok hentesnél csak rossz minőségű, minden mócsingot és ínt bennehagyó lehúzós öreg fejős tehénből készült húst lehet kapni, ami max. egy gulyáslevesbe való, steaket sütni nem lehet belőle sajnos.... :(

2013. júl. 6. 21:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Legnagyobb meglepetésemre ma az Auchanba 3000 ft-ért annyira szép hátszínt kaptam.

Nem tudom, hogy az angusnak milyen az íze, de ebből nagyon finom, omlós steak lett :)

Tényleg annyira szép volt, finom, zsírral vékonyan és gazdagon átszőtt hús volt. Nyami.

Az angus mennyival jobb ízű? Vajon megéri a kb. 4x-es árat?

2013. júl. 12. 21:12
 12/17 Ghost01 válasza:

Ezt a cikket ajánlom:

[link]

2014. jan. 13. 21:49
 13/17 anonim válasza:

Én a Húspontot ajánlom. Én mindig ott veszem, finom, szép a hús, ráadásul ki se kell érte mozdulni

[link]

2014. okt. 22. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Háztáji. Jó mondás az hogy olyan húst vegyél aminek ismered a gazdáját.

Tudod mivel etették, tudsz róla részleteket, ráadásul sokkal tápanyagdúsabb.. A multiknál kapható steakek sajnos általában nem felelnek annak a sztenderdnek amit egy kulináris szakértő elfogadna

ráadásul a háztáji árban sem nagy összeg

2014. okt. 25. 02:39
 15/17 A kérdező kommentje:

Ember, a steak nem csirke...

Hol kapsz te steakhúst "háztájon"? Mo-n elvétve van Angus vagy egyéb steak marha.

A multik közül pedig csak a Tescoban van steakhús, az is Ír és délamerikai import méregdrágán.

2014. okt. 27. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Tesco mikor árul minőségi nem tápszerrel etetett terméket?

Ma már rengeteg lehetőség van jó minőséget találni, és ha valaki ennyire érdekel a steak akkor hajlandó lesz utána járni és megfizetni a jó minőséget.

Háztáji alatt azt értettem hogy originális, nem a fogyasztói társadalom elvárásai alapján előállított gagyi, hanem rendes eredeti. Ha valaki Ínyenc kaját akar és tényleg annyira vágyik a steakre hogy még itt is keresi, akkor az a minimum hogy az alapanyagok forrását megnézi és hogy milyen minőségű az egész cucc

2014. okt. 27. 22:40
 17/17 A kérdező kommentje:

Elég lejárt lemez már a multiutálat...

Akkor fog, amikor olyat rendel a beszállítótól. Remek minőségű argentín és ausztrál steakek vannak jelenleg a Tescoban, csak nagyon drága.

A háztáji hülyeségtől meg kérlek kímélj meg - a legjobb steakboltok sem árulnak itthon csak elvétve magyar húst - mert NINCS jó magyar steakhús!

2014. okt. 28. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!