Mit hol vásároltok spórolás céljából?
Tesco,Lidl,Penny,Vianni,Euro Family.
(élelmiszer,hús,zöldség-gyümölcs,tisztitószer
Szia. én a tescot nem szeretem. Metroban még nem voltam,nem is szeretnék, mert nagy.
Amit szeretek az a spar: s budget-es zabpelyhet itt veszem és a natúr joghurtok, tejtermékek és tejfölök, szóval a tejtermékek jók és olcsók. Egyébként sztem drága.
Aldiba és lidl-be járunk elég sűrűn, mert ezek közel vannak, és jól átláthatóak. Különlegességek megkaphatók olcsón és jó minőségűek. Mosóport és tisztítószereket itt (is) szoktam venni meg mikor mit, tejtermékek, ásványvíz, détás csoki és üdítő,fagyasztott termékek.
A penny elsősorban anyukám mániája, én azért nem igazán szeretem, mert kevés fajta áru van mennyiségr viszont sok. Itt kutyatápot szoktunk venni, meg mikor mi akciós amire szükségünk van.
Húst hentesnél veszek pékárút vagy megsütöm (ez a gyakoribb) vagy pékségből.
Zöldség és gyümölcs a piacról vagy a kertből tojás a szomszéd nénitől (gyümölcsért cserébe, vagy 25ft/db áron) méz szintén egy másik szomszédtól, cserébe füvet nyírok nála.:)Tejet is igyekszem termelőtől (ha éppen nem a sparból) venni, de nem mindig van időm elbringázni a város másik végébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!