Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki-milyen szalámit szokott venni?

Ki-milyen szalámit szokott venni?

Figyelt kérdés

Igazából arra gondoltam, hogy szoktam venni ezeket az előre csomagolt 10-15 dkg-s szalámikat az üzletláncokba, de (!!) nem volt nehéz rájönni, hogy drágák, mert hiába csak 200 ft vagy valamivel több, a kilója 2000 fölött van.

Hogy jövünk ki jól? Milyen típusú szalámi az, ami megéri árban is, és mennyiségben?

Ki-milyenre esküszik? Nagyobb tételben vegyünk tartós szalámit pl. diákcsemege típusút, vagy a boltban szeletenként?

Szalonna, és kolbász szinte mindig van itthon, esetleg sajt, és pástétomok, májkrémek, de valami szalámi is jól jönne, hogy ne legyen unalmas a kenyérre való.

2012. okt. 12. 09:44
 1/7 klopusz ***** válasza:
55%

Szia!

Ha szalámit veszek, akkor mindig a boltban frissen szeleteltet kérem, ugyanis ha rúdban veszed meg, a vége soha sem olyan finom, mint a friss, árban viszont ugyanaz.

Sokan drágának tartják az ilyen szalámikat, de ha belegondolunk, hogy tíz dekában hány szelet van, szemben a friss felvágottal (párizsi, zala stb.) mégis jobban jöhetünk ki anyagilag.

Remélem segítettem :-)

2012. okt. 12. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Ritkán vásárolok, de akkor nagyon megnézem, hogy milyet NE vegyek.

Lassan az egész magyar húsfeldolgozó ipar annak a (had ne írjam le milyen) csányi sándornak van a kezében. Magyar emberek ezreit teszi tönkre, most éppen a Gyulai Húskombinát dolgozóit...

[link]

[link]

Ennek értelmében nem vásárolok Pick, Délhús, Herz, Ringa, és sorolhatnánk még napestig a márkákat. Nem sok van, ami nem csányié.

Jobb inkább nem vásárolni ilyesmit. Inkább csak kistermelőktől háztáji termékeket, ők megérdemlik a vásárlót!

2012. okt. 12. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
27%

Ami éppen akciós, de általában Herz, Pick.

Ha egyik se akciós amikor szükség lenne rá, akkor Csabai lángolt kolbászt szoktam venni.

2012. okt. 12. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a házi kolbászra és szalámira eskűszök!Én azt szoktam készíteni vagy ritkàn venni!
2012. okt. 12. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
házit
2012. okt. 16. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne azért vegyél szalámit mert Csányié vagy nem, hanem azért mert szereted azt a márkát. a buta ember vásárol ugy hogy beleviszi a politikát
2012. dec. 10. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
ez a második válaszolónak szólt.
2012. dec. 10. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!