Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Te hogy tárolod a felvágottat,...

Te hogy tárolod a felvágottat, szalámit?

Figyelt kérdés
és meddig áll el igy? én álltalában nem fedem le, csak egy tálra teszem. de ugy látom a felvágottnak nem tetszik ez, szalámi eláll 3-4 napig is.
2012. jún. 8. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ugynevezhett "hideg" dobozom a hűtőben. Ebben tartom a szalonnát, felvágottat, csomagolt sajtot stb. Egy egyszerü müanyag doboz, jól záródó fedővel. Ha kifogy, jól kimosom, hogy ne legyen szaga.
2012. jún. 8. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy fedeles, frissen tartó dobozban ,de ha nincs , fedd le a kistányért alufóliával.
2012. jún. 8. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:

A szeletelt szalámit, kolbászt a saját zacskójában, az egészet csak úgy a polcon, a magam szeleteltet pedig dobozban. A szalámi, kolbász nem egy romlandó dolog.

A felvágottat is saját papírjában/zacskójában tárolom, de azok rövidebb ideig állnak el, de a 3-4 napot ők is ki szokták bírni (ha bár a csemege pultban vásároltakra mindig 1 napot írnak a minőségmegőrzésre)

2012. jún. 8. 11:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is dobozolom őket. Rácsukom a fedőt, majd egy picit még visszaemelem a sarkánál, hogy a levegő távozzon belőle és visszacsukom. Így hosszabban megmarad és a hűtő se büdösdik be.
2012. jún. 8. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Én mindig folpackba teszem el. Ha előre szeletelt akkor a saját csomagolásában folpackozom körbe. Ha kimérős, akkor egy pici kistányérra (kévéscsésze alj), és ezt tekerem be folpackkal. Mert szerintem igy tényleg a lehető legkvesebb levegő marad benne.(És általában szokott is tetszeni ez a módszer a felvágottaknak. :) )
2012. jún. 8. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
abban amivel becsomagolják a boltba....
2012. jún. 8. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:
én is abban, amiben a boltban csomagolják
2012. jún. 8. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Amibe becsomagolják.

Külön pici helye van a hűtőben, oda teszem őket.

2012. jún. 8. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:

A szalámit nem kell hűteni, a felvágottat viszont igen.

Lefedni meg érdemes, hogy ne száradjon ki, de nem kell légmentesen, inkább csak frissentartó fóliával.

2012. jún. 8. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!