Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lehet szalámit (nem...

Mikor lehet szalámit (nem felvágottat) adni babáknak?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyermekorvost kérdezz meg, én a fogai kinövéséig nem adnék neki.
2012. ápr. 6. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Házit már 6-7 hónaposan adtam az enyémeknek,apró falatkákban. Nem kell,hogy foga legyen, a puha dolgokat anélkül is elnyammogják.
2012. ápr. 6. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy éves kora után ehet mindent. Enyém most lesz 11 hós 10-én, és tegnap kapott előszőr párizsit kenyérrel, mert látta hogy a nővére azt eszi, és tombolt hogy ő is kér. A szalámikat is szerintem lehet már ilyenkor adni, ha megeszi. Babától függ. Elvileg még a babámnak is egy hónapig főzelékeznie kéne, de már három hete elkezdte érdekelni az hogy mi mit eszünk. Kapott olyan kajákat amik már be vannak vezetve, pl rizst, tört krumplit, és tegnap a szendvics is ízlett neki, szóval úgy néz ki, mi már elkezdtünk átállni szilárdra.
2012. ápr. 6. 22:24
 4/5 A kérdező kommentje:
8 hónapos a babám sonkát már eszik, de szalámit nem mertem még adni.
2012. ápr. 7. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Fűszeres az még neki szerintem, meg szalámikkal vigyázni kell. Még ráérsz azt adni. Ha szereti a sonkát, akkor azt adhatsz neki, azokkal általában nincs gond.
2012. ápr. 7. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!