Milyen felvágottat/szalámit szeretsz?
Figyelt kérdés
nálam a favorit a tarja, és a nyári turista :)2012. máj. 20. 21:34
1/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a téliszalámit, csak nagyon drága, így sokszor sertésparizert eszek.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, az elég drága. egyszer vettem (igaz nem picket), de annak is 3000 felett volt az ára. de nem fogott meg, valahogy túl zsíros volt.
Parizert sajnos nem szeretem, ha sporolok (vagy bőven 2000 felett van az áruk) akkor spar sonkát szoktam venni.
2012. máj. 20. 22:03
3/10 anonim válasza:
csirkemellsonka, pulykasonka, tavaszi-zöldséges csirkesonka, kapuvári uzsonnasonka, frikandó sonka, néha pulykapárizsi
4/10 anonim válasza:
Tarját én is nagyon szeretem, illetve a sonkákat. De nem ezeket a gép sonkákat, hanem a rendes szeleteltet.
A tavaszi szeletet is nagyon szeretem. Régen a füstölt pulyka párizsi volt a favorit, de annyit ettem, hogy kicsit arra most ráuntam. Egyébként az ilyen kolbász szerű szalámikat is nagyon szeretem.
5/10 anonim válasza:
Tavaszi sajtos rolád, pulykasonka, sertéspárizsi. Régen imádtam a kópé szalámit, sajnos már sehol se látom :(
22/N
6/10 anonim válasza:
Turista nálam is nyerő. Szeretem még a vadászt, a tavaszit, és a spár lecsó kolbászt.
7/10 anonim válasza:
Téliszalámit, tavaszi felvágottat, sajtospárizsit, "sörsonka"-t, csirkemellsonkát
9/10 anonim válasza:
téliszalámi, jobb fajta sonkák (nem az a sós vizes franc, hanem a kicsit drágább fajta), párizsi (ebből se a legolcsóbbra gondolok nyilván), zala/olasz/turista felvágott
10/10 anonim válasza:
Téli szalámi, zöldséges aszpikos, tarja, sonka, paprikás szalámi, párizsi. Bár utóbbit már nem nagyon merek venni, mert rengetegszer belefutottam ehetetlenbe, és sajnos nem jegyeztem meg, hogy melyik a finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!