Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit tehetek, ha nem fogadja...

Mit tehetek, ha nem fogadja el az üveget a visszaváltó automata?

Figyelt kérdés

A Lidl-s automata sokszor a saját, Lidl-ben vásárolt palackokat sem fogadja el. A boltban jeleztem, meghúzták a vállukat, de nem hajlandók semmit sem tenni, az automata ilyen, így jártam. Persze az automata is csak néha üzemel, sokszor járok úgy, hogy eleve nem jó egyik gép sem, akkor vihetek mindent haza. Ilyenkor hiába kötelesek lennének kézzel átvenni, tojnak rá, de nem csak ők, a múltkor az Aldiban is így jártam.

Aztán ott vannak a máshol vásárolt palackok is, sőt olyanok is, amiket azt sem tudom, hol vették, így nem tudom hova visszavinni. A kínainál vett palackon meg hiába van rajta az ötven forintos cimke, ő nem vesz vissza semmit, de azt máshol sem fogadják el.

Agyrém, hogy most el kell pazarolnom környezetszennyező módon egy csomó üzemanyagot, hogy visszavigyek mindent oda, ahol vásárolva lett, már ha egyáltalán elfogadják, mikor az egész úgyis egy kézben van, a palackokat a gép úgyis összenyomja, nem értem miért nem lehet minden palackot mindenhol visszaváltani, mikor úgyis a mohu üzemelteti a többi bolt automatáját is.

Ti mit csináltok, azon túl hogy szidjátok az anyját annak, aki ezt így kitalálta?

jan. 14. 18:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
86%

#4(20:34) vagyok. Pont a lidl-be váltom vissza leggyakrabban. Viszem oda rendszeresen. De vittem már szinte mindenhova. Azt észrevettem, van ami kevésbé jó, de kb ennyi. A lidlhoz tartozóval bajom még nem volt. Egyébként hogy konkrét példát mondjak, általában a lidlbe és aldiba vásárolok, de az aldiból inkább online, valamint az áruházon belül van az automata, ami nem tetszik. Ezért pl a Flying Power energiaitalt rendszeren adom le a lidl automatában. De adtam már le tesco, spar, penny és auchanost uveget is. Ha meg van a kezembe valami, azt is le szoktam sokszor, ha van a közelben. Így volt párszor hogy coopba adtam le, ahova ha évente 1x bemegyek vásárolni sokat mondok.

Aztán utalják az 50 Ftot, de rohadjak meg... már csak elvből se hagyom a mohunál. Meg hát sok kicsi...

A nem visszaváltós palackokat nyilván nem veszi vissza. A többutas üveget se mindegyik, csak ahol rajta az ikon. Én azokat pl lidl-ben nem tudom, idk más lidl-ben van-e rá mód.

jan. 16. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!