A csomagoláson miért nem a valós méretet jelenítik meg?
Figyelt kérdés
Biztosan találkozták már a jelenséggel, hogy a csomagoláson ott a hatalmas keksz és kibontva szembesültetek vele, hogy valójában pöttömnyi méretű. Amióta zsugorfláció van, ez hatványozottan fordul elő. Nem lenne jobb átvenni a Japánoktól azt a törvényt, hogy a csomagoláson a valós termékméretet kelljen megjeleníteni?ma 03:27
1/8 anonim válasza:
Na most mondok neked valamit. A webshopunkban a 1,5 centis ANT+ 800×800 pixel. A bike trainer mérete viszont 800×800 képpont. És senki nem szólt, hogy miért küldtúnk egy termetes dobozt tenyérnyi helyett.
2/8 anonim válasza:
AZ egy dolog hogy magyarországon Minden termék összemegy ,de azért máshol nem biztos hogy igy Van söt biztos nem igy Van.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Nekem nem tűnt fel, nem figyeltem, de soha nem éreztem átverve magam, a termék tömege rá van írva és annyi is van a csomagolásban
6/8 anonim válasza:
1. vagyok. Te tudósa vagy a japán törvényeknek és rendeleteknek?
Ha a csomagolás átmérője mondjuk 43,2 mm, rajta a keksz képe 68 mm, akkor milyen értelmi képesség kell ahhoz, hogy 6 centis terméket gondolj?
Persze, van két vagy 3 sorba rendezettek is. De az látszik, hogy a keksz nem lehet 4x12 centi, és kerek.
Persze vannak megtévesztő csomagolások. Pl. bombonoknál, hogy dupla falu a doboz, esetleg az alja is. Csészés joghurt, sajtkrém, körözött van olyan, hogy az alja egy centivel magasabban van, mint az oldalfala. Hambiknál sem olyan a termék, mint a fotó.
De való igaz, hogy ezeknél a töltőtömeg ami számít.
Meg ha nem látod, milyen, talán meg sem veszed.
7/8 anonim válasza:
Engem nagyon érdekelne, hogy hogyan lehet egy 43,2 mm-es csomagolásra 68 mm-es képet tenni. Szerintem meg lehetne gazdagodni ezzel a technológiával.
8/8 anonim válasza:
7. A kör kerülete nem nagyobb, mint az átmérője? Én még úgy tanúltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!