Biztonságos csomagolásnak tartjátok pékárunak ezeket az átlátszó újrahasználható zsákokat?
Tudom a neylont is a kasszaszalagra tesszük ami ugyanúgy felveszi a szennyeződést de az nem lukacsos. Tudom ennek is nagyon minik a lukai de mégis idegenkedem. A zárt ruhazsákokban meg nem látszik ki kell nyitnia a pénztárosnak azt sem szeretném.
Ne legy ilyen paranoiás. Bízzcaz immunrendszeredben.
Ha mindent full fertőtlenítve vennel kézbe, leépülne a termeszetes immunreakciód. Életveszelyes lenne.
Kérdező, amit nem látsz, az nem zavar?
Pl. hogy előtted hányan tapperolták össze a kiflit, zsömlét....
Miért pont a zacskó a legnagyobb veszélyforrás szerinted?
4: de ez már beteges....
Semmit nem kell fertőtleníteni....
Életemben nem hallottam olyat, hogy valaki a péksüteményt, vagy bármit fertőtleníti...
A gyomorsavad elvégzi a "fertőtlenítést", ha lenne mit....
De nincs. Az immunrendszered ezért van.
Én picit vastagabb, hálós vászonban veszem a pékárut. Az úgy nem nagyon ér hozzá semmihez.
Ez a vékonyka ez nekem necces, de pl apum siman beleteszi
5
Oké.De a kérdező aggódik..És ez a művelet talán megnyugtatná..Mondjuk én szinte mindig megmelegítem a szendvicset.Elsősorban azért mert így jobban ízlik nekem.
Viszont tegyük fel közvetlenül az előtt,hogy megvennéd a zsömlét valami fertőző beteg összetapogatja a taknyos,nyálas kezével.Hazaviszed éhes vagy rögtön megeszed.Ekkor elvileg megvan rá az esély,hogy megfertőződjön az ember.Mert a zsömlét megfogod,hozzáér a szád széléhez is.Tehát nem jut minden esetleges kórság a gyomorba.
9: elmúltam 58. Még soha nem fertőződtem meg ilyen módon....
Igaz, nem is vagyok hipochonder. :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!