Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Biztonságos csomagolásnak...

Biztonságos csomagolásnak tartjátok pékárunak ezeket az átlátszó újrahasználható zsákokat?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom a neylont is a kasszaszalagra tesszük ami ugyanúgy felveszi a szennyeződést de az nem lukacsos. Tudom ennek is nagyon minik a lukai de mégis idegenkedem. A zárt ruhazsákokban meg nem látszik ki kell nyitnia a pénztárosnak azt sem szeretném.

2022. okt. 23. 17:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10

Csak azt mondom,hogy valami minimális esély van rá..Ha meg nem intim módon terjedő betegségről van szó,akkor azt,hogy hol,mikor és kitől fertőződik meg az ember azt általában úgy sem tudja pontosan.

Persze felesleges mindenért aggódni.

2022. okt. 23. 19:51
 12/18 NTBS ***** válasza:
75%
Igen. Falun nőttem fel. Mindenki szabadon fogdosta a pékárut, mégse haltunk meg.
2022. okt. 23. 20:16
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem ez van, hanem ami elvileg zöldségekhez való. De simán rakok bele pékárut is. Soha nem gondolkoztam ezen a problémán. Szerintem azoknak a termékeknek amik kint állnak csomagolás nélkül a boltban, ez a legkevesebb.
2022. okt. 23. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Álprobléma!

Ha ennyire fosnék, nem tenném a szalagra, hanem jól láthatóan fognám, majd bemutatnám a kasszásnak és ennyi!

2022. okt. 23. 20:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy ennyi embert nem zavar és csak felteszi a szalagra. Azt hittem trükköket fognak legtöbben írni mit csinálnak, hogy ne érintkezzen vagy ilyesmi.
2022. okt. 23. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

Írtam egy nagyon bonyolult, furfangos “trükköt”!

(14 voltam)

2022. okt. 23. 21:34
 17/18 anonim ***** válasza:
87%

15

Oké..Vigyél magaddal otthonról egy nejlonzacskót.Aztán a zsömlét tedd előbb abba.Majd utána ebbe a lukacsos szatyorba.

2022. okt. 23. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:
65%
15, a minap a boltos néni a fele zsömlét mellé öntötte, aztán a bolt padlójáról dobálta be a tárolóba. 1-2 ilyen "élmény", és soha többé nem izgat a lyukacsos zacskó.
2022. okt. 23. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!