Biztonságos csomagolásnak tartjátok pékárunak ezeket az átlátszó újrahasználható zsákokat?
Tudom a neylont is a kasszaszalagra tesszük ami ugyanúgy felveszi a szennyeződést de az nem lukacsos. Tudom ennek is nagyon minik a lukai de mégis idegenkedem. A zárt ruhazsákokban meg nem látszik ki kell nyitnia a pénztárosnak azt sem szeretném.
10
Csak azt mondom,hogy valami minimális esély van rá..Ha meg nem intim módon terjedő betegségről van szó,akkor azt,hogy hol,mikor és kitől fertőződik meg az ember azt általában úgy sem tudja pontosan.
Persze felesleges mindenért aggódni.
Álprobléma!
Ha ennyire fosnék, nem tenném a szalagra, hanem jól láthatóan fognám, majd bemutatnám a kasszásnak és ennyi!
Írtam egy nagyon bonyolult, furfangos “trükköt”!
(14 voltam)
15
Oké..Vigyél magaddal otthonról egy nejlonzacskót.Aztán a zsömlét tedd előbb abba.Majd utána ebbe a lukacsos szatyorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!