Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Lidlben miért nem tudják...

A Lidlben miért nem tudják normálisan megoldani az önkiszolgáló pénztár felügyeletét?

Figyelt kérdés
Ha bármilyen közreműködésre van szükség, gyorsabban lehet végezni, ha 5-6-ként beállok az emberes sorba. Ez az Auchan, Rossmann, Ecofamily üzleteiben sosem jelent gondot.

#Lidl #önkiszologáló pénztár #Auchan, Ecofamily, Rossmann
dec. 12. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
A Lidl egy viszonylag olcsó üzletlánc. Ilyen dolgozókra telik.
dec. 12. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem teljesen normális.
dec. 13. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

Ugyanazt tapasztalom, amit a kérdező írt. Ha szóváteszem, engem oktatnak ki.

Viszont a kedvenc kenyerem más üzletlánc nem forgalmazza, ezért kénytelen vagyok oda menni.

dec. 13. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
Üzlettől és forgalomtól függ, nekem általában 1 percet sem kell várnom, ha gond van.
dec. 13. 18:58
 5/7 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
28%

Évente egyre több feladatot kap egy bolti eladó a Lidlnél. Megvan hogy hány perc egy raklap lepakolása, mennyi terméket kell kasszázni percenként stb. Ezt kiszámolva egyre több feladatra egyre kevesebb ember jut. Még bejött nekik a MOHU-s hulladékkezelés. Biztonsági őrre sem futja teljes munkaidőben... Na nem azért, mert alacsony lenne a profit. Az hatalmas, csak viszik ki az országból.

Szóval szerinted az eladó széttolgozva magát meg barátságos lesz meg segítőkész, mikor az önkiszolgálóban több kasszát kell figyelnie, ha esetleg lazíthatna meg matricáznia kell a lejárós termékeket?

Az Auchanban, a Tescóban vagy a Coopban sokkal kisebb a munkateher az eladókon.

dec. 14. 00:30
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Ne legyen barátságos (van, aki azt már tolakodásnak veszi)de legyen segítőkész! De ami a kérdés: nem tartom természetesnek, hogy az emberes pénztár gyorsabb, mint az önkiszolgáló.
dec. 14. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
Én egy Lidlbe (Szenrtendrei út), ott ez állandó probléma nekem is.
dec. 18. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!