Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az önkiszolgáló kasszánál a...

Az önkiszolgáló kasszánál a MOHU blokkal mit kell csinálni?

Figyelt kérdés

nov. 16. 00:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Szólni kell egy alkalmazottnak.
nov. 16. 01:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sparban nekem azt mondták, hogy csak hagyományos kasszánál váltható be, nem tudom, hogy más láncoknál be lehet e váltani az önkiszolgálónál. Ha nem, akkor hagyományos pénztárnál oda kell adni a pénztárosnak, hogy beváltsad.
nov. 16. 08:10
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Zsebreteszed és legközelebb odaadod a pénztárosnak amikor fizetsz.
nov. 16. 08:41
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
A Tescoba nekem működött egyszer úgy, hogy amikor a kassza megkérdezte hogy készpénz, bankkártya, vagy utalvány/kupon akkor utóbbira rámentem, leolvastam a MOHU-s blokkot, és le is vonta a végösszegből, a maradékot pedig kifizettem kártyával. De ez még valahogy az elején volt, most már számlára utalással szoktam visszaváltani a palackokat.
nov. 16. 08:42
 5/11 anonim válasza:
86%
Auchan-ban a termékek után olvastatom be - mintha az is egy megvásárolt áru lenne -, utána nyomom a fizetés gombot.
nov. 16. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
A Tescoban és az Auchanban le lehet olvasni, a többi boltláncnál nem. Az oka egyszerű, a blokk vonalkódja nem egyedi, hasonlóan működik mint a kimért termékeké, bele van kódolva hogy mohu blokk és a darabszám. Semmi sem gátol meg abban, hogy beváltod, aztán zsebre rakod és legközelebb megint beváltsd és zsebre rakd. Bár nem tudom ezt a két nagy üzletlánc hogy oldja meg, lehet ott figyelnek erre és kifelé menet elveszik a blokkot.
nov. 16. 23:42
 7/11 szolga3 válasza:
27%
Kuka!
nov. 17. 03:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Tescoban azt mondta a pénztáros, hogy miután leolvastam az önkiszolgálónál, utána dugjam be abba a nyílásba, ami fölé az van írva, hogy "Ne tegyen be készpénzt!". Máskor láttam, hogy az ajándékutalványt is ebbe dugta be az alkalmazott, mikor az önkiszolgálónál azzal akartam fizetni és odajött. Gondolom a clubcardos kuponokkal is így kéne eljárni.
nov. 17. 23:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak a Lidlben próbáltam, ott a felügyelő pénztáros segítsége kellett hozzá.
nov. 18. 00:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tescos elfogadja kuponnak, a CBA-s nem fogadja el, a többit nem tudom.
nov. 18. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!