Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Támogatnátok az önkiszolgáló...

Támogatnátok az önkiszolgáló kasszák betiltását?

Figyelt kérdés

Én igen:

-Mióta megjelentek, megnövekedett a bolti lopások száma

-Elveszik a munkát a 8 általánossal rendelkező nők elől

-Kevesebb az emberi interakció, ha gépnél fizetsz, mintha embernél tennéd

tegnap 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

én meg nem

és egyre jobban automatizálnám az ilyen cuccokat

téged viszont betiltanálak mert még a kategóriát sem tudod eltalálni...

tegnap 21:09
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Pont ellenkezőleg, én kötelezővé tenném minden nagyobb áruházban. Sokkal egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb ott fizetni, kivéve ha nagybevásárlásra megyek.
tegnap 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Semmiképp sem támogatnám, ha tehetem csakis önkiszolgáló kasszához megyek.

Mondjuk itt a Sparban a bunkó dolgozókat így sem tudom mindig elkerülni, de a Tesco, Lidl és Auchan üzletekben 10-ből 9x gyorsan és kedvesen segítenek, ha szükséges.

tegnap 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Én nagyon szeretem. Ha nem lenne púpos a bevásárlókocsi a lidlbe is az önkiszolgálóhoz mennék, de nem fér fel a pakoló részre a cucc.

Ami a Tescoba van, na az a legjobb. Ahogy be teszed a cuccot w kosárba lecsillapantod. Az önkiszolgáló kasszánál meg már csak fizetsz. Semmit nem kell pakolni.

Karácsonyi, hogy utálom a Tescot.

tegnap 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Gyorsabb. Meg oké, hogy emberi interakció meg minden, de sok helyen tudnak bunkók lenni a pénztárosok, és engem az nem fog előrébb vinni, hogy kivárom a sort azért, hogy extra interakció menjen végbe egy bunkó emberrel. Meg pl. Aldiban meg a Lidlben gyorsak a pénztárosok, de a Sparban, Tescoban nagyon lassúak, meg a hozzánk közel levő Tescoban kb. mindig csak 1 kassza van nyitva, szóval ott főleg nem éri meg oda menni. Az önkiszolgáló kényelmesebb, de igen, azt nem szeretem én se, hogy a Lidlbe olyan kicsi a pakolórész, de azért általában ott is tudok oda menni.
tegnap 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
* Lidlben
tegnap 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A lopások miatt aggódjanak inkább az üzletvezetők, ez nem érv, sem a kevesebb interakció, ami hiába igaz, nem kötelező ezt választani. Tehát arról van szó, hogy mások szenvedjenek, amiért 8 általánossal (szerinted ezek miatt) nem kapsz munkát...

Amúgy a kiírásnál meg lehet jelölni, ha szavazást akarsz, ennél is célszerűbb lett volna.

tegnap 22:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miert kene betiltani? Nem kotelezo hasznalni, de jo, ha van.
tegnap 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A penztarosnal sincs az a marha nagy interakcio.
tegnap 22:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki lopni akar, az megoldotta eddig is sajnos a penztar folott atdobalva, mint egyes ciganyok a parfumoket a tescoban, meg a dobozbol kiszedve.
tegnap 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!