Támogatnátok az önkiszolgáló kasszák betiltását?
Én igen:
-Mióta megjelentek, megnövekedett a bolti lopások száma
-Elveszik a munkát a 8 általánossal rendelkező nők elől
-Kevesebb az emberi interakció, ha gépnél fizetsz, mintha embernél tennéd
én meg nem
és egyre jobban automatizálnám az ilyen cuccokat
téged viszont betiltanálak mert még a kategóriát sem tudod eltalálni...
Semmiképp sem támogatnám, ha tehetem csakis önkiszolgáló kasszához megyek.
Mondjuk itt a Sparban a bunkó dolgozókat így sem tudom mindig elkerülni, de a Tesco, Lidl és Auchan üzletekben 10-ből 9x gyorsan és kedvesen segítenek, ha szükséges.
Én nagyon szeretem. Ha nem lenne púpos a bevásárlókocsi a lidlbe is az önkiszolgálóhoz mennék, de nem fér fel a pakoló részre a cucc.
Ami a Tescoba van, na az a legjobb. Ahogy be teszed a cuccot w kosárba lecsillapantod. Az önkiszolgáló kasszánál meg már csak fizetsz. Semmit nem kell pakolni.
Karácsonyi, hogy utálom a Tescot.
A lopások miatt aggódjanak inkább az üzletvezetők, ez nem érv, sem a kevesebb interakció, ami hiába igaz, nem kötelező ezt választani. Tehát arról van szó, hogy mások szenvedjenek, amiért 8 általánossal (szerinted ezek miatt) nem kapsz munkát...
Amúgy a kiírásnál meg lehet jelölni, ha szavazást akarsz, ennél is célszerűbb lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!