Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Támogatnátok az önkiszolgáló...

Támogatnátok az önkiszolgáló kasszák betiltását?

Figyelt kérdés

Én igen:

-Mióta megjelentek, megnövekedett a bolti lopások száma

-Elveszik a munkát a 8 általánossal rendelkező nők elől

-Kevesebb az emberi interakció, ha gépnél fizetsz, mintha embernél tennéd

nov. 18. 21:08
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%
A kevesebb emberi interakció csak plusz pont mint hátrány
nov. 20. 10:30
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
#19 A Kérdező tilthatná be. Azért, mert CSAK.
nov. 20. 11:00
 23/29 anonim ***** válasza:
83%
Kevesebb az emberi interakció, ha gépnél fizetsz, mintha embernél tennéd - mondjuk személy szerint őszintén nem bánom, amiért nem kell Mariska kasszásnő bunkózását meg szájhúzogatását néznem, mert olyan kvára elégedetlen az életével 😁
nov. 20. 11:03
 24/29 anonim ***** válasza:
#23 Továbbá nem kell hallgatnom a mögöttem sorban állók klf. megjegyzéseit.
nov. 20. 11:09
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Öreg ember vagyok, de soha nem értettem, ezt a gépek elveszik a munkát az embertől dolgot.

76-ban kezdtem dolgozni, és azóta több szakma is megszűnt vagy jelentősen változott a szakterületemen. Ha több évtized után ma ár mással keresem a kenyeremet, az nem függ össze ezzel.

Ma ha képet kell feldolgoznom, leülök a Photoshophoz, és kényelmesen elvégzem azokat a műveleteket kávézgatás közben, amit kezdetben nyakig vegyszeresen (hívó, fixir, gyengítő), és tízszeres anyagfelhasználással tudtunk csak megtenni. Pl. egy Popcorn címlap négy színéhez gyakran 30 tábla film is elment, rengeteg élőmunka mellett. Ma már film sincs, pdf állományt küldök a nyomdába, amelyből közvetlenül készül a nyomofórma, és egy ügyes gép még a festékterhelést is beállítja.

Az iskolázatlan emberek nem fognak éhen halni attól, hogy nem kapnak munkát a kasszában.

Léteznek a világban olyan áruházak, ahol besétálsz a saját tatyóddal, belepakolod ami kell, és kisétálsz. Egyáltalán nincs pénztárszerű dolog.

Autót is automaták készítenek, amelyek ha elromlik, robot javítja meg.

A szemtől szembe beszélgetés valóban kevesebb. De amikor két fiatal egymás mellett ül, és messengeren társalognak, arról nem a technika tehet.

nov. 20. 11:16
 26/29 anonim ***** válasza:
#25 Tudom, hogy off, de én 65-ben kezdtem dolgozni és nem írom, hogy öreg vagyok.
nov. 23. 09:52
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg az, hogy nem siránkozni kell a modernizáción, hanem élni vele, és megkeresni az új utakat. Sajnos a tanulatlan emberek mindig, minden korban hátrányban voltak és lesznek. És nem is mindig ők maguk az oka.
nov. 23. 11:46
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik az önkiszolgáló pénztár, menj az embereshez! Ha nincs, menj másik boltba! Ez nem a 120 lakosú települések gondja.

Én borssal eszem a káposztás tésztát, de ha tudnám se tiltanám meg, hogy más cukorral egye.

nov. 23. 12:03
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy bármit is be kell tiltani, pusztán azért, mert neked nem tetszik?
nov. 25. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!