Lenne igény a délutáni piacokra?
Én nagyon örülnék, ha volnának olyan piacok, ahol munkaidő után, mondjuk este 7-ig tudnék vásárolni. A boltokban sok mindent nem tudok megvenni, amit a vásárcsarnokokban igen: több fajta tőkehúst, friss házi süteményeket, kocsonyát, akár lángost, meleg készételt, házi tejtermékeket, savanyúságot.
Szerintem egyre több ember van, aki inkább meló után ér rá bevásárolni. Nyithatna a hely nyolckor, kilenckor, és délután annyival később zárna.
Malajziaban a pasar malam egy kulon jelenseg. Vagyis mar reg feltalaltak ezt, csak Europaban vannak kisse lemaradva.
40F truecel
Inkább szerintem az áru utánpótlás a baj. Reggel jön délre elvisznek mindent.
Esetleg azt lehetne, hogy délben bezárnak, aztán délután 5kor nyit az éjjeli piac. Ilyen szokott lenni.
Én tudnám értékelni már azt is, ha többször lenne, mint heti két nap.
Kb 4 éve adták át, félmilliárdos beruházás volt. Egyébként szép, impozáns épület lett, de ha nem 5x olyan belmagasságú lenne, mint ami ehhez szükséges, akkor egy szerényebb kivitelezésű a töredékéből kijött volna és akkor néhány más településen is megújulhatott volna a keretből. Mert azonkívül hogy mutatós semmi haszna annak, hogy ilyen monumentális, csak jó huzatos.
Heti két délelőtt van piac. Nagyrészt turkáló és ukrán árusok vannak, úgyhogy elég értelmetlen.
Persze. Ott vannak pl. a CDM automatak. Mekkora flash-kent adtak elo Magyarorszagon, itt mar 20 eve van. Azzal a kulonbseggel, hogyha vasarnap ejjel 3-kor fizetsz be penzt, az is azonnal a szamlan van, es nem vonnak le kezelesi koltseget. Magyarorszagon kb. 20 eve diskuralnak az egyeni szamlas nyugdijrol, itt meg kb. 40 eve van, es telefonos appon skubizhatod real-time-ban, hogy mennyi van rajta, es hogy az eves dividend mennyivel noveli. Meg hogy a munkaltatod fizeti-e. Ha nem, jon a push a telefonodra, hogy a havi jarulek nincs befizetve.
Szoval van am hova fejlodni :)
40F truecel
Vidéki városban élek és igény lenne rá itt is. Sokan délelőtt dolgoznak, így nem tudnak délelőtt menni.
Nálunk pénteken és vasárnap van délelőtt piac. Pénteken még sokan dolgoznak, vasárnap meg már mindenki főz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!