Ha bekeverem ma az élesztős pizzatésztát, akkor holnap délutánig lesz valami baja?
Figyelt kérdés
2024. febr. 22. 16:09
1/9 anonim válasza:
Rakd hűtőbe, a felhasználás előtt 1-2 órával vedd ki
2/9 anonim válasza:
Ha szobahőmérsekleten hagyod akkor túl fog kelni, savanyú lesz.
De ha bedagasztod, vársz kb fél órát utána tedd hűtőbe. Masnap vedd elő 30-60 perccel azelőtt szobahőrr, hogy felhasználnád. Így rendben lesz
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
2024. febr. 22. 16:47
4/9 anonim válasza:
Pont, ahogy az #1, #2 írja, annyival, hogy lazán le kell takarni, vagy egy nedves konyharuhával, vagy fopackkal.
5/9 anonim válasza:
én úgy tudom csak a nápolyit szokták egy éjszakára hűtőben hagyni, de abban épphogy csak egy csipet élesztő van. a magyar féle "házi" sok élesztős nem tudom hogy viselkedne. én egyszer szobahőmérsékleten felejtettem egyszer úgy, úgy túlkelt fordult ki szinte a tálból, észrevettem, gyorsan átgyúrtam, na akkor meg olyan lapi maradt mintha élesztőt se raktam volna bele :D
7/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. :)
2024. febr. 22. 19:36
8/9 anonim válasza:
Ne keledzd a begyúrt tésztát.egyből tedd a hűtőbe.Másnap sütés előtt vedd ki egy órával kelni és tökéletes lesz.
9/9 anonim válasza:
Kevesebb élesztőt használj a megszokottnál és hűtőbe tedd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!