Miért hordanak egyesek zsákszámra palackokat a RePont automatához?
Figyelt kérdés
Nem egyszer láttam, hogy két nagy zsákkal álltak sorba. Nekem a RePont kezdete óta összesen nem volt 100 visszaváltós palackom. Miért nem térnek át más alternatívára, ahelyett, hogy zsugorszám veszik a palackokat?nov. 6. 16:29
1/31 anonim válasza:
Ezt én se értem. Nálunk 4 tagú családban két hetente jön össze egy szatyorral, akkor szoktam visszavinni.
3/31 anonim válasza:
Azért pajtás, mert nem saját termés általában, hanem gyűjtött.
4/31 kürtőskalácska válasza:
Valószínüleg nem a sajátjukat hanem innen onnan összeszedet palackokat szednek.
5/31 anonim válasza:
Ciki, nem ciki, én a szénsavas vizet sokkal szívesebben iszom, mint a csapvizet. Így azért összegyűlik sok. Meg nyilván nem egyesével fogjuk visszavinni.
6/31 anonim válasza:
Nálunk pl. nincs RePont automata, úgyhogy befogtam egy kisebb zsákot és ha tele van bedobom az autóba és visszaváltom valahol, amerre épp járok. Nem fogok pár flakonnal-dobozzal szórakozni.
7/31 elistvan válasza:
Állítólag vannak falvak ahonnan féláron felvásárolják a palackokat és a nyerészkedők viszik vissza zsákszámra. Legalábbis itt Borsodban hallottam ilyenről.
8/31 anonim válasza:
#7: Én még itt Borsodban még nem hallottam ilyenről, pedig bizisten odaadnám féláron. 6-os voltam.
9/31 anonim válasza:
7/ Füstölt konyágic biztosan megbízható felvásárlók üzletemberek ....
10/31 kürtőskalácska válasza:
7-es
Ez igaz,Borsodiként mondom.
Az elején viccelődtem,hogy majd ilyen "palack maffiák" fognak kialakulni de sajnos nem sajnos tényleg igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!