Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nincs átvételi kódom emailben...

Nincs átvételi kódom emailben foxpost automatához?

Figyelt kérdés
Vinteden már sokszor vásároltam, most 3 dolgot egyszere, abból kettő meg is volt, a 3.hoz nem kaptam átvételi kódot, emailben, amíg a másik kettőhöz igen. Pedig ez is "kiszállítva" autómatában átvehető ezt jelzi, ilyenkor mi a teendőm?
2023. dec. 5. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Csörr a foxpost ügyfélszolgálatára.
2023. dec. 6. 00:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen. A levelek automatikusan generálódnak a Foxpost rendszerében. Megint a Vinted és a Foxpost...
2023. dec. 6. 01:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Vinteden és emailben is annyit kaptam csak, hogy a csomag átvételre kész az autómatában, helyzet szerint is és minden. A másik 2 csomaghoz kaptam és már nem elsőre rendelek vintedről foxpost autómatába. Mindig kaptam emailben a kódot, most ehez az egy cucchoz nem.
2023. dec. 6. 10:32
 4/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Szoktak küldeni követési számot is, amikor átadásra került a szállító részére.

Vagy nem küldik, hanem a Emag rendelési menüjében szoktam látni például.

Végül pedig a nyitókódot automatikusan, amikor bekerül a szekrénybe.

2023. dec. 6. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
És hogy merült fel benned, hogy ide írsz inkább a foxpost ügyfélszolgálata miatt? Egyszerűen fel nem foghatom.
2023. dec. 6. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!