Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A kezdeti lelkesedés után még...

A kezdeti lelkesedés után még mindig visszaviszitek a repalackokat?

Figyelt kérdés

okt. 21. 14:14
A kérdező szavazást indított:
Kezdetben visszavittem, de már meguntam, legyen a pénz a MOL-é, vagy a kukabúvároké.
Igen, még mindig rendszeresen visszaviszem egyet se hagyok veszni, belőlem ne gazdagodjon a MOL vagy a homik..
Sose vittem vissza, a repont automaták direkt azért ilyen sz@rok, hogy elvegyék az ember kedvét és a MOL gennyesre kerese ezen is magát.
Inkább már nem veszek visszaváltható palackos/dobozos üdítőt, sok vele a vesződség.
Kidobom és majd a rászorulók visszaviszik, így végülis nem a MOL-é lesz a pénz, hanem azé aki visszaviszi.
27 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Nekem még vannak régi típusú palackjaim, még nem kellett visszaváltanom, csak 1-1 üveget. Gondoltam, legalább az első hónapokban ne kelljen ezzel foglalkozni, meg valamennyire a működtetők is jöjjenek bele, a kezdeti gyerekbetegségeken legyenek túl, hogy jobban menjen.
okt. 21. 14:21
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Egyik lehetőség sem szimpatikus, így nem szavazok. Visszaviszem, és csak egy gond van vele: Nem tudok olyan időpontot kifogni, hogy ne kelljen sorba állnom. És bosszant a lassú, körülményeskedő. Nem, nem az, akinek ez új, nem érti hogyan működik stb. De találkoztam olyannal, akinek fél perc kellett egyetlen darabhoz, és volt nála vagy ötven. Forgatta, nézegette, törölgette. Forgatta, nézegette, törölgette. Forgatta, nézegette, törölgette, visszarakta. Forgatta, nézegette, törölgette, lekukázta.
okt. 21. 14:27
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Eleinte vissza vittem ezeket a palackokat, de az utóbbi 1 hónapban már minimális mennyiség jön össze ezekből az 50 forintos palackokból, az meg megy szemétbe.

Nagyon rossz tapasztalataim, vannak ezekről a visszaváltó automatákról.

Sokszor bedöglik, a QR kód beolvasása katasztrófa, kígyózó sorok, stb....

Én úgy oldottam meg, hogy vettem egy viztisztitót a csap alá, és egy szódagépet. Ami meg keletkezik palack, az meg megy szemétbe.

Sokkal jobban is meglehetett volna ezt oldani, de nem akarták mert ez megint csak egy pénznyelő, ami kisembereket húzza le.

Mellékesen barátnőm egy trafikban dolgozik, Ő mondta, hogy az utóbbi hetekben sokkal kevesebb ásványvizet, sört, és minden olyan terméket adtak el amin rajta van ez a 50 forintos ábra.

okt. 21. 14:37
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

Magyarországon ez sem müködik .

Csak panasz olvasok

A világ normálisabb felén ez tökéletesen müködik.

okt. 21. 14:52
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
#4: Mert a világ "normálisabb" felén szorgos kis droidok az emberek.
okt. 21. 15:10
 6/12 Justinianus ***** válasza:
55%

"Csak panasz olvasok"

Ma is mind nyolc millió palackot visszaváltó panaszkodik?

okt. 21. 15:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
5. Nem! A világ normálisabb felén normális emberek élnek, dolgoznak és gondolkodnak.
okt. 21. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:
34%
Nyilván vissza, nem vagyok akkora felelőtlen féreg, hogy újrahasznosítható csomagolóanyagokat a szemétbe dobjam.
okt. 21. 17:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mi nagyon sokat veszünk, így hülye lennék nem visszavinni
okt. 21. 18:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Itthon gyűjtjük őket, ha nem vagyok itthon, kidobom, nem cipelem magammal.
okt. 21. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!