Nem sok 700 ft egy kg kenyérért?
Figyelt kérdés
Egy facebookos posztban láttam, hogy nagyon sokan fel voltak háborodva, hogy hogy csinálhat ilyet egy bolt, és mit csinálnának a tulajjal. Jobban megnézve a képet rájöttem, hogy az a kép a mi településünk kis coop-os boltjánál készült. Meg is néztem, és még mindig ugyanúgy ott volt, a kijárat mellett a bevásárlókocsi a száraz kenyér 699 ft-os áron. Nem értem az egészet, mert a tulaj nem arról híres, hogy lehúzós, pofátlan vállalkozó lenne. Van ami olcsóbb, mint más boltba. De alapjába véve nem olcsó. Bent 820 ft-ért adják a friss kenyeret. A tulaj igazából mentős, és sokat adakozik. A faluban egy csupaszív jó embernek tartják. Sokszor rakott ki kenyeret ingyen is régebben, ami nem fogyott el. Azért sem értettem ezt a 700 ft-os árat, ami szerintem is kicsit sok, arányaiban nézve a frisshez képest is. [link] Ti mit gondoltok erről?szept. 12. 07:23
11/19 anonim válasza:
#7 akkor vedd a frisset. Probléma megoldva
12/19 anonim válasza:
Itt nálunk 950 forint egy kiló kenyér, kicsit házias jellegű.
13/19 anonim válasza:
Teljesen normalis, ha nem olcso ar.
A mai multis netto fizetesek kozel 600 ezer - 1.5 millio korul vannak. A gyakori ember, atlag ember meg multis, ezert jonnek Budapestre, nagyvarosokba. Igaz, a messze-videken elo alfoldon egymagaban ha megy a piacra akkor haborog, hogy nincs kenyer, de megveszi, masrol valamirol lemondva.
BP, Szegeden, Pecs, Dunantuli nagyobb varosoknal vannak meg kisebb-nagyobb multik, ok nem panaszkodnak. Teljesen oke.
14/19 anonim válasza:
Szabad piac van, annyiért árulja amennyiért akarja. Ha sokallod, ne vedd meg. Ha senki se veszi meg és rajta marad, akkor kénytelen lesz olcsóbban adni.
15/19 anonim válasza:
Ha több esze lenne, féláron adná, mert így valószínűleg kidobhatja az egészet.
16/19 Senior Séf válasza:
Oké, vedd meg kilónként 700-ért. Tehát pakolj a mérlegre egy zsákba 1kilót.
17/19 anonim válasza:
Ha több esze lenne, kevesebbet gyártana, hogy ne rohadjon a nyakára.
18/19 anonim válasza:
Én fél kg-ot szoktam 600 körül venni, igaz 1 kg el sem fogyna nálam. Nem eszek sokszor kenyeret, de akkor minőségit, nem száraz, rossz kenyeret.
19/19 anonim válasza:
Én meg szinte soha, vagy ha igen, akkor amit a 18-as is írt, persze alap, hogy semmi fasságot nem veszek úgy mint túrórudi és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!