Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Nem sok 700 ft egy kg kenyérért?

Nem sok 700 ft egy kg kenyérért?

Figyelt kérdés
Egy facebookos posztban láttam, hogy nagyon sokan fel voltak háborodva, hogy hogy csinálhat ilyet egy bolt, és mit csinálnának a tulajjal. Jobban megnézve a képet rájöttem, hogy az a kép a mi településünk kis coop-os boltjánál készült. Meg is néztem, és még mindig ugyanúgy ott volt, a kijárat mellett a bevásárlókocsi a száraz kenyér 699 ft-os áron. Nem értem az egészet, mert a tulaj nem arról híres, hogy lehúzós, pofátlan vállalkozó lenne. Van ami olcsóbb, mint más boltba. De alapjába véve nem olcsó. Bent 820 ft-ért adják a friss kenyeret. A tulaj igazából mentős, és sokat adakozik. A faluban egy csupaszív jó embernek tartják. Sokszor rakott ki kenyeret ingyen is régebben, ami nem fogyott el. Azért sem értettem ezt a 700 ft-os árat, ami szerintem is kicsit sok, arányaiban nézve a frisshez képest is. [link] Ti mit gondoltok erről?

szept. 12. 07:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#7 akkor vedd a frisset. Probléma megoldva
szept. 12. 08:41
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Itt nálunk 950 forint egy kiló kenyér, kicsit házias jellegű.
szept. 12. 09:05
 13/19 anonim ***** válasza:
57%

Teljesen normalis, ha nem olcso ar.

A mai multis netto fizetesek kozel 600 ezer - 1.5 millio korul vannak. A gyakori ember, atlag ember meg multis, ezert jonnek Budapestre, nagyvarosokba. Igaz, a messze-videken elo alfoldon egymagaban ha megy a piacra akkor haborog, hogy nincs kenyer, de megveszi, masrol valamirol lemondva.

BP, Szegeden, Pecs, Dunantuli nagyobb varosoknal vannak meg kisebb-nagyobb multik, ok nem panaszkodnak. Teljesen oke.

szept. 12. 09:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szabad piac van, annyiért árulja amennyiért akarja. Ha sokallod, ne vedd meg. Ha senki se veszi meg és rajta marad, akkor kénytelen lesz olcsóbban adni.
szept. 12. 09:26
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Ha több esze lenne, féláron adná, mert így valószínűleg kidobhatja az egészet.
szept. 12. 19:27
 16/19 Senior Séf ***** válasza:
30%
Oké, vedd meg kilónként 700-ért. Tehát pakolj a mérlegre egy zsákba 1kilót.
szept. 15. 19:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha több esze lenne, kevesebbet gyártana, hogy ne rohadjon a nyakára.
szept. 26. 00:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Én fél kg-ot szoktam 600 körül venni, igaz 1 kg el sem fogyna nálam. Nem eszek sokszor kenyeret, de akkor minőségit, nem száraz, rossz kenyeret.
szept. 26. 21:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Én meg szinte soha, vagy ha igen, akkor amit a 18-as is írt, persze alap, hogy semmi fasságot nem veszek úgy mint túrórudi és hasonlók.
szept. 26. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!