Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Nem sok 700 ft egy kg kenyérért?

Nem sok 700 ft egy kg kenyérért?

Figyelt kérdés
Egy facebookos posztban láttam, hogy nagyon sokan fel voltak háborodva, hogy hogy csinálhat ilyet egy bolt, és mit csinálnának a tulajjal. Jobban megnézve a képet rájöttem, hogy az a kép a mi településünk kis coop-os boltjánál készült. Meg is néztem, és még mindig ugyanúgy ott volt, a kijárat mellett a bevásárlókocsi a száraz kenyér 699 ft-os áron. Nem értem az egészet, mert a tulaj nem arról híres, hogy lehúzós, pofátlan vállalkozó lenne. Van ami olcsóbb, mint más boltba. De alapjába véve nem olcsó. Bent 820 ft-ért adják a friss kenyeret. A tulaj igazából mentős, és sokat adakozik. A faluban egy csupaszív jó embernek tartják. Sokszor rakott ki kenyeret ingyen is régebben, ami nem fogyott el. Azért sem értettem ezt a 700 ft-os árat, ami szerintem is kicsit sok, arányaiban nézve a frisshez képest is. [link] Ti mit gondoltok erről?

szept. 12. 07:23
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Mármint Száraz kenyérért. A fő kérdésben ezt kifelejtettem.
szept. 12. 07:25
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Mivel neki a kenyér nem ingyen lett, jogos hogy nem ingyen adja oda másoknak.
szept. 12. 08:10
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Soknak tűnik, ha azt nézem, hogy itt a helyi pékség pl 1500 Ft/10kg áron szórja ki a rájuk maradt pékárut másnap reggel..

De nyilván meg annyiért adja amennyiért szeretné. De az ár pedig sok, ahhoz képest, hogy például 800-900 Ft körül veszel frisset.

szept. 12. 08:19
 4/19 anonim ***** válasza:
15%
800-900 ft körül nem tudsz kenyeret venni, legfeljebb valami ipari szemetet!
szept. 12. 08:22
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Siman van 1400-1600 egy kilo kenyer teljes aron. Szerintem a szarazert a 700 realis
szept. 12. 08:26
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

Bocsánat, elfelejtettem, hogy gyakorikérdéseken az ország elitje van jelen akik még kenyérből is valami Michelin csillagos minőséget vesznek 10.000 Ft/kg áron.

A képen látható kenyér pontosan ugyan olyan "ipari szemét", mint amit bármelyik TESCO,SPÁR,ALDI stb. helyen meg tudsz venni pontosan 800-900 Ft körül.

szept. 12. 08:29
 7/19 A kérdező kommentje:
A legolcsóbb kenyér száraz verzióját adják 700 ft-ért, ami frissen 820 ft. Így csak 120 Ft-ot kell hozzárakni, hogy friss kenyeret vegyél.
szept. 12. 08:30
 8/19 anonim ***** válasza:
10%
Nem.
szept. 12. 08:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ami egy kicsit normálisabb az 1200-1600 Ft is lehet, de nem néztétek meg a képet?

Ami a képen van az pontosan a legolcsóbb legegyszerűbb fehérkenyér ami 1-2 nap alatt elszárad.

#3 voltam.

szept. 12. 08:32
 10/19 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem azt célozzák vele, aki amúgy is pl. morzsának használná fel. Tehát mindegy neki hogy száraz, így a 120 Ft elegendő ösztönzés.

De ha túl sok, akkor meg fogja kapni a bolt a méltó büntetését: a nyakán marad a kenyér.

szept. 12. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!