Egy facebookos posztban láttam, hogy nagyon sokan fel voltak háborodva, hogy hogy csinálhat ilyet egy bolt, és mit csinálnának a tulajjal. Jobban megnézve a képet rájöttem, hogy az a kép a mi településünk kis coop-os boltjánál készült. Meg is néztem, és még mindig ugyanúgy ott volt, a kijárat mellett a bevásárlókocsi a száraz kenyér 699 ft-os áron. Nem értem az egészet, mert a tulaj nem arról híres, hogy lehúzós, pofátlan vállalkozó lenne. Van ami olcsóbb, mint más boltba. De alapjába véve nem olcsó. Bent 820 ft-ért adják a friss kenyeret. A tulaj igazából mentős, és sokat adakozik. A faluban egy csupaszív jó embernek tartják. Sokszor rakott ki kenyeret ingyen is régebben, ami nem fogyott el. Azért sem értettem ezt a 700 ft-os árat, ami szerintem is kicsit sok, arányaiban nézve a frisshez képest is. [link] Ti mit gondoltok erről?
Mármint Száraz kenyérért. A fő kérdésben ezt kifelejtettem.
szept. 12. 07:25
2/19 anonim válasza:
Mivel neki a kenyér nem ingyen lett, jogos hogy nem ingyen adja oda másoknak.
szept. 12. 08:10
3/19 anonim válasza:
Soknak tűnik, ha azt nézem, hogy itt a helyi pékség pl 1500 Ft/10kg áron szórja ki a rájuk maradt pékárut másnap reggel..
De nyilván meg annyiért adja amennyiért szeretné. De az ár pedig sok, ahhoz képest, hogy például 800-900 Ft körül veszel frisset.
szept. 12. 08:19
4/19 anonim válasza:
800-900 ft körül nem tudsz kenyeret venni, legfeljebb valami ipari szemetet!
szept. 12. 08:22
5/19 anonim válasza:
Siman van 1400-1600 egy kilo kenyer teljes aron. Szerintem a szarazert a 700 realis
szept. 12. 08:26
6/19 anonim válasza:
Bocsánat, elfelejtettem, hogy gyakorikérdéseken az ország elitje van jelen akik még kenyérből is valami Michelin csillagos minőséget vesznek 10.000 Ft/kg áron.
A képen látható kenyér pontosan ugyan olyan "ipari szemét", mint amit bármelyik TESCO,SPÁR,ALDI stb. helyen meg tudsz venni pontosan 800-900 Ft körül.
szept. 12. 08:29
7/19 A kérdező kommentje:
A legolcsóbb kenyér száraz verzióját adják 700 ft-ért, ami frissen 820 ft. Így csak 120 Ft-ot kell hozzárakni, hogy friss kenyeret vegyél.
szept. 12. 08:30
8/19 anonim válasza:
Nem.
szept. 12. 08:31
9/19 anonim válasza:
Persze, ami egy kicsit normálisabb az 1200-1600 Ft is lehet, de nem néztétek meg a képet?
Ami a képen van az pontosan a legolcsóbb legegyszerűbb fehérkenyér ami 1-2 nap alatt elszárad.
#3 voltam.
szept. 12. 08:32
10/19 anonim válasza:
Szerintem azt célozzák vele, aki amúgy is pl. morzsának használná fel. Tehát mindegy neki hogy száraz, így a 120 Ft elegendő ösztönzés.
De ha túl sok, akkor meg fogja kapni a bolt a méltó büntetését: a nyakán marad a kenyér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!