2 nap óta nem utal a MOHU Repont automata. Elveszett a pénz? Eddig mindig azonnal megjött.
Vagyis pár órás késés egyszer volt de most már 2 napja. Beolvasni is nehezen ment, de utána kiirta, hogy számlára utalva. Két napja még sem jön meg és az applikáció se mutatja, hogy ott akkor leadtam azt a pár palackot.
Szeged Nagyáruház COOP-ban lévő automata.
A tegnapi pár óra alatt megjött, de a keddi még mindig nem.
Írjak e-mailt nekik szerintetek vagy ilyenkor ők sem látják?
Hát...
Alapjában azt mondom minden ilyen esetben ( mármint ha panasz van stb.) érdemes írni legyen nyoma, de sablont fogsz kapni.
Többen betették a választ 100%-ban u.az mindenkinek. Elnézést kérnek, türelmet és leírják átmeneti lassulás tapasztalható. Szerintem hétfő / kedd körül írj ha nagyon akarsz arra hivatkozva eltelt egy hét lessenek rá, de szerintem megkapod ( ha a beolvasás sikeres volt és kiírta utal ).
Igen, sikeres volt és kiirta, hogy utal, de nem teljesült eddig.
Beolvasni a QR kódot is kb ötödjére ment és volt üveg amit szintén sokadjára vett be de ettől még végül minden sikerült csak a pénz sehol.
Akkor szerintem rendben lesz.
Nekem volt olyan is a fiókomon belül nem mutatta, de számlámon ott volt úgyhogy semmin nem lepődök már meg. Utána este néztem applikaciót más miatt akkor láttam csak már jelzi szóval később. Teljes a káosz ezen a téren ( is ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!